Aksaray Koçpınar'da su kuyusu temizliği sırasında zehirlenme
İlçeye bağlı Koçpınar köyünde bahçedeki su kuyusunda temizleme yaparken meydana gelen olayda, dört vatandaş zehirlendi. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Olayın kaydedilen bilgileri
Yetkili kaynaklardan aktarılanlara göre, kuyu temizliği sırasında zehirlenme tespit edildi. Vakaya ilişkin olarak bildirilen sayısal veriler korunarak aktarılmaktadır: 4 kişi etkilendi, 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı ve hastanede tedavi altına alındı.
Gelişmeler
Olayla ilgili daha ayrıntılı bilgiler ve resmi açıklamalar beklenmektedir. Kamu güvenliği ve benzeri tehlikeler açısından konuya ilişkin takip ve bilgilendirmeler önem taşıyor.
Aksaray'ın Koçpınar köyünde bahçedeki su kuyusunda temizlik yaparken zehirlenen 4 vatandaştan 3'ü hayatını kaybederken, 1'i de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.