Aksaray'da Üzücü Bir Kaza
Aksaray'da meydana gelen tur otobüsünün devrilmesi sonucu ölü sayısı 7'ye çıkarak, kazanın boyutlarını gözler önüne serdi.
Kazanın Detayları
Acıpınar mevkisinde meydana gelen kazada ağır yaralanan 62 yaşındaki Hafize Çimen, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altındaydı. Ne yazık ki, hayati mücadelesini kaybetti ve cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Bu durumda, kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 7'ye yükselmiş oldu.
Kaza Anı
Balıkesir'den Kapadokya istikametine giden, Nurhan Hazer yönetimindeki 45 HB 0560 plakalı Akhisar Seyahat firmasına ait tur otobüsü, 18 Ekim'de Aksaray-Ankara kara yolu üzerindeki Acıpınar mevkisinde devrildi. Bu feci kazada 6 kişi olay anında hayatını kaybederken, toplamda 34 kişi de yaralanmıştı.