Aksaray'da 5 gündür kayıp olan Rahim Ergün sulama kanalı kenarında ölü bulundu
Olayın ayrıntıları
Edinilen bilgilere göre, Aratol Bahçeli Mahallesinde gerçekleşen olayda, 5 gündür kendisinden haber alınamayan Rahim Ergün (53) sulama kanalı kenarında hareketsiz halde bulundu.
Eski eşi tarafından 2 Haziran tarihinde durumu polise bildirilmesi üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri arama çalışması başlattı. Arama çalışmaları sürerken Ergün, 5 gün sonra sulama kanalı kenarında bulundu.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın öldüğünü tespit etti. Olayla ilgili olarak emniyet birimleri inceleme başlattı.
Geçmişte kamuoyunda yer alan bir konuyla bağlantılı olarak, Rahim Ergün geçtiğimiz Mart ayında, Alzheimer hastası olan annesinin kendisini unutarak eve almaması sonucu gündeme gelmiş ve olay kamera kayıtlarına yansımıştı.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili tahkikat başlattı.
AKSARAY’DA 3 AY ÖNCE ALZHEİMER ANNENİN HASTALIĞI NEDENİYLE UNUTUP EVE ALMADIĞI VE 5 GÜNDÜR KAYIP OLARAK ARANAN 53 YAŞINDAKİ RAHİM ERGÜN (FOTOĞRAFTA) SULAMA KANALI KENARINDA ÖLÜ OLARAK BULUNDU.