Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Akıllı telefonları tarihe gömecek Humane AI Pin’in ne zaman satışa çıkacağı belli oldu!

Akıllı telefonların yerini alması beklenen Humane AI Pin’in satışlarının mart ayında başlaması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 23.12.2023 15:11
Güncelleme Tarihi: 23.12.2023 15:12

Akıllı telefonları tarihe gömecek Humane AI Pin’in ne zaman satışa çıkacağı belli oldu!

Giysilere veya diğer yüzeylere manyetik olarak takılan bir bataryayla beraber kullanılabilen yapay zekâ destekli Humane AI Pin siparişleri mart ayında gönderilmeye başlayacak.

Şirket tarafından yapılan açıklamada "Mart ayında sevkiyata başladığımızda öncelikli sipariş verenler Ai Pin'lerini ilk olarak alacaklar" denildi. Şirket, daha önce akıllı telefonun yerini almak üzere tasarlanan ekransız giyilebilir cihaz için 2024’ün başlarında piyasaya çıkacağını açıklamıştı.

Eski Apple çalışanları Bethany Bongiorno ve Imran Chaudhri tarafından kurulan Humane’nın, akıllı telefonların yerini alacağı düşünülüyor. TechCrunch'ın haberine göre Yapay zekâ destekli giyilebilir bu ürünler, yeni bir düşünce tarzı, yeni bir fırsat anlayışı olarak görüyor.

humane

ÖN SİPARİŞLER ALINMAYA BAŞLANDI

699 dolarlık Humane AI Pin'in bir ekranı bulunmuyor. Bunun yerine sesli ipuçlarına ve kullanıcının eline ilgili bilgileri ışınlayan bir projektöre dayanıyor. Kurucular, cihazın gizlilik odağını bağlamsal zekâ ile birleştirerek neye ihtiyacınız olduğunu hızla anlayarak sizi anında doğru yapay zekâ deneyimine veya hizmetine bağlayacağı sözünü veriyor.

OpenAI, Microsoft ve Tidal ile yapılan ortaklıklar, şirketin deyimiyle dünyanın en güçlü yapay zekâ modellerinden ve platformlarından bazılarına erişim sağlıyor.

Humane, sevkiyat tarihinin mart ayı olduğunu açıklamasının yanı sıra, kalan siparişlerin alındıkları sırayla dağıtılmaya devam edeceğini söylüyor.

Humane AI Pin, Humane'in internet sitesinden ön siparişe açıldı. Cihazın Eclipse rengi 699 dolar, Lunar modelinin ve Equinox renklerinin ise 799 dolar olduğu öğrenildi.