Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,27 -0,05%
EURO
35,07 -0,1%
ALTIN
2.453,21 -0,03%

Akıllı telefonlardaki flaşa veda etmeye hazır olun

Artık, Star Işığı Portresi teknolojisi sayesinde, flaşın olumsuz etkilerini geride bırakarak, fotoğraflarınızı aydınlatan devrim niteliğinde bir yenilikle tanışın. Detaylar haberimizde...

Yayın Tarihi: 12.03.2024 14:37
Güncelleme Tarihi: 12.03.2024 14:37

Akıllı telefonlardaki flaşa veda etmeye hazır olun

vivo, yaratıcı yaklaşımıyla mobil ve dijital dünyada kullanıcı deneyimini sürekli geliştiriyor. Fotoğraf ve video tutkunları için tasarlanan, heyecan verici yeni teknolojik gelişmelerle donatılmış bir yenilik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Tradicional çekim tekniklerinde kullanılan flaş ışığı, genellikle yapay pozlar ve istenmeyen görsel sorunlar yaratır. Yansıma, aşırı gölge ve renk bozulmaları gibi problemler sıkça karşılaşılan olumsuzluklardır. Flaşın direkt etkisi, modelin konsantrasyonunu bozabilir ve kırmızı göz gibi portre fotoğraflarında istenmeyen etkilere neden olabilir.

akıllı telefon flaşı

AKILLI TELEFONLARDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

vivo, akıllı telefonlarında #BayBayFlaş dönemini başlatıyor. Star Işığı Portresi özelliği sayesinde, artık kullanıcılar flaşın olumsuz etkilerinden arınmış, doğallığı ve canlı detayları ön plana çıkaran portreler çekebilecekler. Yedi yıllık titiz bir çalışmanın ürünü olan bu yenilik, stüdyo portre fotoğrafçılığını yeni bir boyuta taşıyor. Portre fotoğrafçılığında çığır açmayı hedefleyen vivo, Star Işığı teknolojisinin ilk duyurusundan bu yana, bu alanda lider olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Profesyonel stüdyo fotoğrafçılığı, çeşitli temel ekipmanlarla donatılmış bir sanat dalıdır ve bu alanda başarı, ışığın ustalıkla yönetilmesine bağlıdır. Fotoğrafın istenilen etkisini vurgulamak için aydınlatma ve ışıklandırma kritik bir rol oynar. Bu yüzden, Kelvinmetre ve pozometre gibi ölçüm aletlerinden, sürekli ve flaş aydınlatma sistemlerine kadar pek çok araç, stüdyo fotoğrafçılığının olmazsa olmazları arasındadır.