Toplantıda AK Parti Vizyonu ve Hedefler Ele Alındı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Demir, "Türkiye Yüzyılı'nda ülkemizin her belediyesinin AK Parti belediyeciliği ile tanışması ve yeniden bu anlayışla yönetilmesi için olağanüstü gayret göstereceğiz," dedi.
İstişare Toplantısının Önemi
Demir, katılımcılarla birlikte siyasetten sosyal medyaya, iletişimden halkla ilişkilere kadar birçok alanda görüş alışverişinde bulunulacağını belirterek, bu istişarelerin önemli karar süreçlerine katkı sağlayacağını vurguladı. Toplantıya Marmara, İç Anadolu ve Ege bölgelerinden yaklaşık 111 belediye başkanı katıldı.
Şehircilikteki Vizyon ve Hedefler
AK Parti'nin belediyecilikteki vizyonunun mahalli idarelere yeni bir ufuk kazandırdığını ifade eden Demir, bu anlayışın şehirlerin kimlik kazanmasını sağladığını söyledi. 1994 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da başlattığı hizmet anlayışının, bugün Türkiye genelinde bir kalkınma hamlesine dönüştüğünü belirtti.
Hizmet Odaklı Çalışmalar ve Kentsel Dönüşüm
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, şehirde tarımdan turizme, sanayiden sosyal alana kadar birçok alanda insan merkezli projelerin devam ettiğini kaydetti. Kentsel dönüşümün önemine de değinen Alemdar, insana hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini ifade etti.
Sahada Çalışma Vurgusu
AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, belediye başkanlarının hizmetlerine yönelik çalışmaları en iyi şekilde halka anlatma görevlerinin olduğunu aktardı. Tever, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde edindikleri siyasi anlayışın halkın yanında olma üzerine kurulu olduğunu belirterek, mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti.
Programın Katılımcıları
Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya milletvekilleri Murat Kaya ve Ertuğrul Kocacık ile 16 ilin belediye başkanları, ilçe belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. Basına kapalı olarak devam eden oturumların yarın sona ermesi bekleniyor.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki bir otelde Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Demir (sol 4) ve Ali İhsan Yavuz (sağ 2) da katıldı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki bir otelde Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Demir (sol 4) ve Ali İhsan Yavuz (sağ 2) da katıldı.