Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

AK Parti sözcüsünden açıklama! AK Parti adayı kim olacak?

AK Partisi sözcüsü Ömer Çelik parti'nin İstanbul'da yapılan yoklaması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 17.12.2023 22:17
Güncelleme Tarihi: 17.12.2023 22:17

AK Parti sözcüsünden açıklama! AK Parti adayı kim olacak?

AK Partisi sözcüsü Ömer Çelik parti'nin İstanbul'da yapılan yoklaması sonrasında açıklamalarda bulundu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde bugün yapılan temayül yoklaması sonuçları açıklandı.

Yoklamaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil oldu. Ömer Çelik İstanbul İl Başkanlığında düzenlenen toplantı ile alakalı açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamaların satır başları ise şu şekilde;

MİLLET İREDESİ İÇİN TAM TEŞEKKÜLLÜ ÇALIŞMALAR

Türkiye vatandaşlarının iradesini, Ak Parti teşkilatlarının yansıttığını belirten Çelik; '' Türkiye’nin her konuda, vatandaşın iradesini yansıtması açısından teşkilatlarımızın iradesinin tam olarak görülmesi için çeşitli çalışmalar devam ediyor.'' dedi.

tl

AK PARTİ'NİN GÜÇLÜ MEKANİZMASI

Herkesin görevini istediği şekilde yönlendirmesi için hakim olunan iradenin güçlü bir şekilde değerlendirildiğini belirten Çelik; ''Arkadaşlarımız hiçbir etki altında kalmadan hür iradeleri ile ilçelerde ve büyükşehirlerde hangi adayı görmek istiyorlarsa mevcut belediye başkanlarımızın olduğu yerlerde mevcut belediye başkanlarımızı değerlendirerek belediye başkanlarımızın olmadığı yerde önerdikleri isimleri söyleyerek, mevcut belediye başkanlarımızın olduğu yerlerde teşkilat mensubumuzun iradelerini ortaya koymaları için alternatif isimler dahil olmak üzere bütün bu süreçlerin yansıtıldığı mekanizma güçlü bir şekilde çalıştırılmaktadır.'' dedi.

Ak parti adayının kim olacağı konusunda açıklamasını yapan Çelik; ''Gençlik kolları ve kadın kollarımızın görüşlerini kapsamlı bir şekilde ifade etmesi hepimize büyük bir memnuniyet yaratmıştır. Bugün büyük demokrasi mücadelemizin bir istişaresine daha imza atmış olduk. Zaten takvim belli sayın Cumhurbaşkanımız ifade ettiler, aralı kayının sonuna kadar çalışmalar yetişecek. Bu titiz çalışmaları yapacağız. Esas çalışmalarla iradenin ortaya çıkmasıdır. '' dedi. 

Görevde odukları süre boyunca halkın isteğine göre çalıştıklarını belirten sözcü; . Cumhurbaşkanımızın bize verdiği talimat sürekli olarak seçimlere giderken, seçimlerden sonra da Türkiye’yi yönetirken Türkiye’nin en büyük partisi olarak sürekli olarak vatandaşın sesine kulak vermek şeklindedir. Bu mekanizmalar ortak aklın tecelli etmesi bakımından güçlü bir şekilde çalıştırılmaktadır. Cumhurbaşkanımızın saatlerde bu çalışmaların başında durarak iradenin özgür bir şekilde tecelli etmesi bakımından hassasiyet göstermiştir. Sadece bugün 30’dan fazla arkadaşımıza Sayın Cumhurbaşkanımız söz vermiş, onların görüşlerini dinlemiştir.'' sözleri ile toplantı sonuçlarını noktaladı.