AK Parti İstanbul milletvekilleri Arnavutköy, Sancaktepe ve Sultangazi’de vatandaşlarla buluştu

AK Parti İstanbul milletvekilleri, haftalık saha programı kapsamında Arnavutköy, Sancaktepe ve Sultangazi’de esnaf, STK ve hanelerle görüşerek talepleri değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 17.05.2026 10:10
Güncelleme Tarihi: 17.05.2026 10:26

AK Parti İstanbul milletvekilleri Arnavutköy, Sancaktepe ve Sultangazi’de vatandaşlarla buluştu

AK Parti milletvekilleri İstanbul’un üç ilçesinde saha temaslarını sürdürdü

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın "Her Mahallesiyle, Her Hikâyesiyle İstanbul" anlayışı kapsamında yürütülen saha programı, bu hafta Arnavutköy, Sancaktepe ve Sultangazi ilçelerinde gerçekleştirildi. Program, milletvekillerinin her hafta cuma günü farklı ilçelerde buluşmalar düzenleme geleneğinin devamı niteliğinde yapıldı.

Programın kapsamı ve ziyaret türleri

Gün boyunca milletvekilleri ilçelerde esnaf, vatandaş, spor kulüpleri, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileriyle bir araya geldi. Çarşı ve pazar ziyaretleri sırasında vatandaşların talep ve önerileri dinlendi; ev ziyaretleriyle hane halklarıyla samimi görüşmeler gerçekleştirildi. Bu ziyaretler sırasında ağırlıklı olarak ilçelerde yürütülen çalışmalar, vatandaşların beklentileri ve İstanbul’a dair gündem başlıkları değerlendirildi.

Teşkilat koordinasyonu ve hedefler

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı koordinasyonunda yürütülen programlarda milletvekillerinin, teşkilatla birlikte sahada aktif rol aldığı vurgulandı. İl başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, milletvekillerinin İstanbul’un her mahallesine dokunmaya ve her hikâyeyi dinlemeye devam edeceği ifade edildi. Bu yaklaşım, yerel sorunların doğrudan muhataplarından alınan geri bildirimlerle değerlendirilmesi amacını taşıyor.

Programlar, hem kısa vadeli talep ve önerilerin tespitine hem de uzun vadeli politika ve hizmet önceliklerinin şekillendirilmesine katkı sağlayacak bilgiler toplama işlevi görüyor. Yerel ziyaretlerin düzenli hale getirilmesi, seçmen ilişkilerinin güçlendirilmesi ve sahadan gelen verilerin merkezi planlama süreçlerine aktarılması hedefleniyor.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NIN "HER MAHALLESİYLE, HER HİKÂYESİYLE İSTANBUL" ANLAYIŞIYLA...

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NIN "HER MAHALLESİYLE, HER HİKÂYESİYLE İSTANBUL" ANLAYIŞIYLA SÜRDÜRDÜĞÜ SAHA PROGRAMLARI KAPSAMINDA MİLLETVEKİLLERİ BU HAFTA ARNAVUTKÖY, SANCAKTEPE VE SULTANGAZİ'DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NIN "HER MAHALLESİYLE, HER HİKÂYESİYLE İSTANBUL" ANLAYIŞIYLA...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.