Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

AK Parti Belediye başkanlığı adaylarının açıklandığı tanıtım toplantısı sona erdi

AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirdiği Aday Tanıtım Toplantısı'nda 26 ilin belediye başkan adayını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Yeniden İstanbul" şarkısı eşliğinde coşkulu bir atmosferde tanıtıldı. Toplantıya yoğun katılım ve büyük bir tezahürat eşlik etti.

Yayın Tarihi: 07.01.2024 17:34
Güncelleme Tarihi: 07.01.2024 17:34

AK Parti Belediye başkanlığı adaylarının açıklandığı tanıtım toplantısı sona erdi

AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirdiği Aday Tanıtım Toplantısı'nda, 11'i büyükşehir olmak üzere toplamda 26 ilin belediye başkan adayını kamuoyuna duyurdu. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, partililerin yoğun katılımı ve coşkulu atmosferiyle geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayları tek tek sahneye davet ederek, projelerini ve hedeflerini paylaşmalarına olanak tanıdı. Sahne şovları, adayların özgeçmişleri ve projeleri dev ekranda partililere aktarıldı. Seçim stratejileri, yerel yönetim hedefleri ve vizyonlarıyla ilgili detaylar partililere sunuldu. 

Adayların sahneye çıkmasıyla birlikte salondaki coşku doruğa ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki vizyonu ve adaylarının güçlü duruşu, partililer tarafından büyük bir ilgi ve tezahüratla karşılandı.

AK Parti Belediye başkanlığı adaylarının açıklandığı tanıtım toplantısı sona erdi

YENİDEN İSTANBUL ŞARKILARIYLA KURUM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti, 26 ilin belediye başkan adayını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı'nda açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, salondaki coşkulu atmosferde "Yeniden İstanbul" şarkısı eşliğinde tanıtıldı. Adayın açıklanmasıyla birlikte partililer ayağa kalkarak alkışlarla destek verdiler.

Erdoğan, Murat Kurum ve beraberindeki isimleri sahneye davet ederek "Yeniden İstanbul" şarkısına alkışlarla eşlik etti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Saliha Demirer, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek ve AK Parti İstanbul milletvekilleri de sahneye çağrıldı.

Toplantıda Erdoğan, Kurum ve ailesiyle birlikte "Yeniden İstanbul" şarkısına alkışlarla eşlik edip fotoğraf çektirdi. Erdoğan, programın sonunda, "Türkiye'nin özeti İstanbul'dan selamlar, sevgiler. Bugünkü törenimizi burada noktalıyoruz. İnşallah ayın 15'inde de Ankara merkezli olarak, Ankara'da aynı töreni yapacağız. Yeniden İstanbul, yeniden AK Parti. Hazırız, kararlıyız. Hayırlı olsun." dedi.