DOLAR
42,61 -0,03%
EURO
49,85 -0,25%
ALTIN
5.763,85 0,53%
BITCOIN
3.846.538,95 2,29%

AK Parti Artvin İl Kongresi'nde Ömer İleri'den Büyük Türkiye Vurgusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Artvin İl Kongresi'nde güçlü Türkiye hedefini yineleyerek mücadeleye devam edeceklerini açıkladı.

Yayın Tarihi: 07.02.2025 18:55
Güncelleme Tarihi: 07.02.2025 19:04

AK Parti Artvin İl Kongresi'nde Ömer İleri'den Büyük Türkiye Vurgusu

AK Parti Artvin İl Kongresi'nde Ömer İleri'den Büyük Türkiye Vurgusu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, partisinin 8. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Mantık bizden yana, bilgi bizden yana, daha da önemlisi bu millet bizden yana. İnanıyorum ki bu mücadelede büyük Türkiye'yi hep beraber kuracağız." dedi.

Kongre, Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin her alanda gelişim kaydettiğini vurgulayarak, “23 yıl önce devraldığımız Türkiye'de yangın vardı. Bu yangını Erdoğan'ın liderliğinde söndürdük. Ancak mücadelemiz yeni başlıyor.” ifadelerini kullandı.

İleri, Türkiye’nin yanı sıra, coğrafyanın ve dünyanın daha adil bir yer olması için de mücadele vereceklerinin altını çizdi. "Bizim hedefimiz büyüdü, çıtamız yükseldi" diyen İleri, geçmişte bu coğrafyada milletin neler yapabileceğini tarih ve dünya çapında örneklerle gösterdi.

Eleştirilerini de aktaran İleri, “İçimizden bazıları, bu millete küçük roller biçmeyi seviyor. Bizim davamız, bu millete biçilen gömleği yırtıp atmak, büyük ve güçlü Türkiye yolunda ilerlemektir.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gösterdiği yolda önemli sınavların verdiğini söyleyen İleri, tarihin doğru noktasında durmanın gururunu taşıdıklarını belirtti. Kongrede AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik de konuşma yaptı. Ayrıca, Ali Semih Aydemir, il başkanlığına seçildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri (sağ 8), Artvin'de Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri (sağ 8), Artvin'de Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Artvin 8. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı