Aile Yılı Etkinlikleri Kapsamında Evlilik Yıldönümü Kutlamaları

Aile Yılı etkinlikleri çerçevesinde, 25 ve 50 yıllık evli çiftler ziyaret edildi ve kutlamalar yapıldı.

Yayın Tarihi: 19.02.2025 13:47
Güncelleme Tarihi: 19.02.2025 13:47

Aile Yılı Etkinlikleri Kapsamında Evlilik Yıldönümü Kutlamaları

Aile Yılı Etkinlikleri Kapsamında Evlilik Yıldönümü Kutlamaları

Aile Yılı etkinlikleri çerçevesinde, evlilikte 25 ve 50 yılını tamamlayan çiftler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri (ASHİM) tarafından ziyaret edilmeye başlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı koordinasyonunda yürütülen 2025 Aile Yılı kapsamında, Antalya, Balıkesir, Hatay ve Sivas’ta evliliklerinde 25 ve 50. yılını dolduran çiftlere hane ziyaretleri gerçekleştirildi.

Örnek Ziyaretler

Antalya'da 57 yıllık evli Orhan ve Nezahat Balcı çifti, Balıkesir'de evliliklerinin 50. yılını dolduran Nebat ve Hüsnü Ayhan Şenol ile 25. yılını tamamlayan Ayşe ve Yaşar Bodur çiftleri, Hatay İskenderun'da 46 yıllık evli Ferhat ve Nisane Güş çiftinin evlerinde ziyaret edildi.

Ayrıca, Sivas’ta evlilikte 50. yılını tamamlayan şehit polis memuru Hakan Yurtoğlu'nun anne ve babası Şemsi ve Mustafa Yurtoğlu çiftinin, Sivas Valisi'nin katılımıyla ziyaret edildiği kaydedildi.

Bakanlığın hizmet modellerinin de tanıtıldığı hane ziyaretlerinin tüm illerde devam edeceği bildirildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı