Ahırda mahsur kalan büyükbaşların çaresiz bekleyişi Karasu'da kaydedildi

Sakarya'da sağanak sonrası Karasu Aziziye Mahallesi Gazi Caddesi'nde suyla dolan ahırda onlarca büyükbaş bel seviyesindeki suda mahsur kaldı; görüntülendi.

Yayın Tarihi: 17.10.2026 17:57
Güncelleme Tarihi: 17.10.2026 18:08

Ahırda mahsur kalan büyükbaşların çaresiz bekleyişi Karasu'da kaydedildi

Sel sularının boş bıraktığı ahırda bekleyiş

Güçlü sağanak yağışların ardından meydana gelen taşkınlar, Sakarya genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Sakaryanın Karasu ilçesinde, Aziziye Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan bir ahır kısa sürede sel sularıyla doldu ve tesis hasar gördü.

selin yol açtığı durum:

Taşkının ardından ahırda bulunan onlarca büyükbaş hayvan, bel seviyesine ulaşan suyun içinde mahsur kaldı. Su seviyesi hızla yükseldiği için hayvanların bulunduğu alanlarda hareket imkânı sınırlı hale geldi.

görüntüler ve tahliye süreci:

Ahırdaki suyun tahliye edilmesiyle birlikte suyun boşaldığı öğrenildi. Su birikintisinin ortasında kalan hayvanların çaresiz bekleyişi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi; kayıtlarda taşkının yarattığı tahribat ve aşırı su birikimi açık şekilde görülüyor.

Olay, bölgede etkili olan yoğun yağışların tarım ve hayvancılık tesislerinde oluşturduğu riskleri yeniden gözler önüne serdi.

SU BİRİKİNTİSİNİN ORTASINDA KALAN HAYVANLARIN ÇARESİZ BEKLEYİŞLERİ CEP TELEFONU KAMERASIYLA...

SU BİRİKİNTİSİNİN ORTASINDA KALAN HAYVANLARIN ÇARESİZ BEKLEYİŞLERİ CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDEDİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.