DOLAR
42,59 0%
EURO
49,52 -0,01%
ALTIN
5.768 -0,07%
BITCOIN
3.923.937,65 0,97%

Ağrı'da kaçakçılık operasyonunda 35 adet telefon ve 4 bin 570 paket sigara ele geçirildi (1,5 milyon TL)

Ağrı'da düzenlenen operasyonda piyasa değeri 1,5 milyon TL olan 35 adet gümrük kaçağı telefon ile 4 bin 570 paket sigara ele geçirildi; 12 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Yayın Tarihi: 09.12.2025 14:24
Güncelleme Tarihi: 09.12.2025 14:24

Ağrı'da kaçakçılık operasyonunda 35 adet telefon ve 4 bin 570 paket sigara ele geçirildi (1,5 milyon TL)

Ağrı'da kaçakçılık operasyonunda 35 adet telefon ve 4 bin 570 paket sigara ele geçirildi

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerinin takibi sonucunda önemli bir operasyon gerçekleştirildi

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında titiz bir takip ve planlama sonrasında operasyon düzenledi.

Operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 1,5 milyon TL olan 35 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 4 bin 570 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerin türü ve miktarı, operasyonun kapsamını ve hedeflenen kaçakçılık ağının boyutunu ortaya koydu.

Operasyon kapsamında 12 şüpheli yakalandı ve haklarında adli işlem başlatıldı. Soruşturmanın sürdüğü, elde edilen delillerin değerlendirilmesinin ardından yasal sürecin devam edeceği bildirildi.

Yetkililer, bu tür operasyonların bölgedeki kaçakçılıkla mücadelenin bir parçası olduğunu ve piyasa denetimleri ile istihbarata dayalı çalışmaların devam edeceğini belirtti. Ele geçirilen ürünlerin miktarı ve değeri, kaçakçılığın ekonomik boyutuna dair somut bir gösterge sunuyor.

AĞRI'DA DÜZENLENEN OPERASYONDA PİYASA DEĞERİ 1,5 MİLYON TL OLAN GÜMRÜK KAÇAĞI TELEFONLAR İLE...

AĞRI'DA DÜZENLENEN OPERASYONDA PİYASA DEĞERİ 1,5 MİLYON TL OLAN GÜMRÜK KAÇAĞI TELEFONLAR İLE BİNLERCE PAKET SİGARA BULUNDU; 12 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.

AĞRI'DA DÜZENLENEN OPERASYONDA PİYASA DEĞERİ 1,5 MİLYON TL OLAN GÜMRÜK KAÇAĞI TELEFONLAR İLE...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.