Ağrı'da emniyetten 215 öğrenciye kışlık bot desteği
Program ve dağıtım
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından, Ozanlar Yatılı Bölge Ortaokulunda eğitim gören 215 öğrenciye kışlık bot dağıtıldı. Dağıtım, İl Emniyet Müdürü Göksel Önder öncülüğünde gerçekleştirildi ve öğrencilerle okul ortamında bir araya gelinerek ihtiyaçların karşılanmasına yönelik destek sağlandı.
Göksel Önder'in mesajı
İl Emniyet Müdürü Göksel Önder, öğrencilerle sohbet ederek eğitim hayatları ve gelecek planları hakkında nasihatlerde bulundu. Önder, çocukların kendilerine güvenmeleri ve hedeflerine kararlılıkla ilerlemeleri gerektiğini vurguladı; etkinlik sırasında öğrencilere destek ve moral verilmesi amaçlandı.
Öğrencilerin memnuniyeti
Yapılan ziyaretten ve sağlanan yardımdan memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Göksel Önder ve emniyet personeline teşekkür etti. Etkinlik, okul topluluğu içinde hem maddi hem de sosyal açıdan olumlu bir etki yarattı.
AĞRI İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNCE OZANLAR YATILI BÖLGE ORTAOKULU'NDA EĞİTİM GÖREN 215 ÖĞRENCİYE KIŞLIK BOT DAĞITILDI.