Afyonkarahisar'da 143 bin öğrenci yarıyıl tatiline başladı

Afyonkarahisar'da düzenlenen törende 143 bin öğrenci karne alarak yarıyıl tatiline başladı; karneler Akçin İlkokulu'nda protokol tarafından verildi.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 14:08
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 14:08

Afyonkarahisar'da 143 bin öğrenci yarıyıl tatiline başladı

Afyonkarahisar'da 143 bin öğrenci yarıyıl tatiline başladı

Tören Akçin İlkokulu'nda düzenlendi

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen karne töreni ile 143 bin öğrenci yarıyıl tatiline çıktı. Tören, Akçin İlkokulunda düzenlendi ve kent genelindeki öğrencilerin dönem sonu değerlendirmesinin ardından tatil süreci başladı.

Törene Vali Yardımcısı Murat Büyükköse, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programa katılım, ilin eğitim camiasının yılsonu değerlendirmesiyle öğrencilerin başarı ve katılımlarının takdir edilmesine olanak sağladı.

Yetkililerin açıklamaları

Miraç Sünnetci törende yaptığı konuşmada, kentte 143 bin öğrencinin karnelerini alarak tatile çıktığını belirtti ve şöyle dedi: "Çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize dinlenme vakti. 15 gün sonra tekrar bir arada olacağız".

Konuşmaların ardından karneler, protokol üyeleri tarafından öğrencilere takdim edildi. Tören, eğitim yılı birinci döneminin sonunu işaret ederken, öğrenciler, öğretmenler ve veliler için dinlenme ve değerlendirme dönemi başladı.

AFYONKARAHİSAR'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN KARNE TÖRENİ İLE 143 BİN ÖĞRENCİ YARIYIL TATİLİNE...

AFYONKARAHİSAR'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN KARNE TÖRENİ İLE 143 BİN ÖĞRENCİ YARIYIL TATİLİNE GİRDİ.

AFYONKARAHİSAR'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN KARNE TÖRENİ İLE 143 BİN ÖĞRENCİ YARIYIL TATİLİNE...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.