Adıyaman Kahta'da kuzenini tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı

Adıyaman Kahta'da Aktaş köyünde çıkan tartışmada kuzenini tüfekle vurarak öldüren H.O.A. jandarma tarafından yakalanıp tutuklandı.

Yayın Tarihi: 06.01.2026 12:01
Güncelleme Tarihi: 06.01.2026 12:01

Adıyaman Kahta'da kuzenini tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı

Adıyaman Kahta'da kuzenini tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı

Olayın detayları

Edinilen bilgilere göre, birkaç gün önce Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Aktaş köyünde akrabalar arasında çıkan tartışmada, H.O.A. isimli şahıs kuzeni 43 yaşındaki Kerim Arslan'ı tüfekle vurarak ağır yaraladı.

Kerim Arslan, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yakalanma ve hukuki süreç

Olayın ardından kuzenini öldüren H.O.A., jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma komutanlığında tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği Kahta Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Yetkili birimler tarafından yürütülen soruşturmada adli ve idari süreçler takip ediliyor.

ADIYAMAN’IN KAHTA İLÇESİNDE KUZENİNİ TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜREN ŞAHIS, JANDARMA EKİPLERİNCE...

ADIYAMAN’IN KAHTA İLÇESİNDE KUZENİNİ TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜREN ŞAHIS, JANDARMA EKİPLERİNCE YAKALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.