Adıyaman Gölbaşı'da güvercin beslerken düşen Serdar Asker hayatını kaybetti

Adıyaman Gölbaşı Yeni şehir deprem konutlarında güvercin beslerken dengesini kaybeden Serdar Asker (52), 5 kattan merdiven boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 10.04.2026 20:14
Güncelleme Tarihi: 10.04.2026 20:24

Adıyaman Gölbaşı'da güvercin beslerken düşen Serdar Asker hayatını kaybetti

Adıyaman Gölbaşı'da güvercin beslerken düşen kişi hayatını kaybetti

Olayın ayrıntıları

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, Yeni şehir deprem konutlarında yaşayan Serdar Asker (52), çatı katında güvercin beslediği sırada bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek 5 kattan merdiven boşluğuna düşüp beton zemine çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde Asker’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İnceleme ve soruşturma

Olay yerinde polis ekipleri tarafından incelemeler yapıldı. Cenaze, işlemlerinin tamamlanmasının ardından ilgili hastanenin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

ADIYAMAN'IN GÖLBAŞI İLÇESİNDE GÜVERCİN BESLEYEN ŞAHIS MERDİVEN BOŞLUĞUNA DÜŞEREK HAYATINI...

ADIYAMAN'IN GÖLBAŞI İLÇESİNDE GÜVERCİN BESLEYEN ŞAHIS MERDİVEN BOŞLUĞUNA DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ.

ADIYAMAN'IN GÖLBAŞI İLÇESİNDE GÜVERCİN BESLEYEN ŞAHIS MERDİVEN BOŞLUĞUNA DÜŞEREK HAYATINI...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.