Adıyaman'da vinç operatörü elini çelik halata sıkıştırdı

Adıyaman'da vinç operatörü Hüseyin D., çalışırken elini çelik halata sıkıştırdı; ilk müdahale yapıldı, hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yayın Tarihi: 15.07.2026 13:24
Güncelleme Tarihi: 15.07.2026 13:25

Adıyaman'da vinç operatörü elini çelik halata sıkıştırdı

Adıyaman'da vinç operatörü elini çelik halata sıkıştırdı

Olay ve müdahale

Adıyaman'da vinç operatörü, çalıştığı sırada elini çelik halata sıkıştırması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Turgut Reis Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde elektrikli çelik halatlı vinci kullanan Hüseyin D., elini çelik halata sıkıştırdı. Olayda sol kolundan yaralanan işçi için çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Hüseyin D., ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ADIYAMAN'DA ELEKTRİKLİ ÇELİK HALATLI VİNÇ OPERATÖRÜ ÇALIŞTIĞI SIRADA ELİNİ ÇELİK HALATA...

ADIYAMAN'DA ELEKTRİKLİ ÇELİK HALATLI VİNÇ OPERATÖRÜ ÇALIŞTIĞI SIRADA ELİNİ ÇELİK HALATA SIKIŞTIRMASI SONUCU YARALANDI.

ADIYAMAN'DA ELEKTRİKLİ ÇELİK HALATLI VİNÇ OPERATÖRÜ ÇALIŞTIĞI SIRADA ELİNİ ÇELİK HALATA...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.