Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,52 0,17%
EURO
34,94 0,44%
ALTIN
2.429,81 0,14%

Adıyaman'da işçilerin kaldığı yatakhane konteynerlerde yangın çıktı!

Adıyaman'da işçilerin kaldığı konteynerlerde çıkan yangınla ilgili ilk açıklama geldi. Elektrik kaynaklı çıktığı öğrenilen yangının hızla kontrol altına alınıp kimsenin zarar görmediği aktarılı.

Yayın Tarihi: 30.03.2024 09:53
Güncelleme Tarihi: 30.03.2024 09:53

Adıyaman'da işçilerin kaldığı yatakhane konteynerlerde yangın çıktı!

Adıyaman’da inşaat işçilerinin kaldığı konteynerde yangın çıktı. 

Adıyaman’daki İndere köyünün yakınlarındaki şantiyede işçilerin yatakhane olarak kullandığı bir konteynerde yangın çıktı. Nedeni bilinmeyen yangın kısa sürede çevredeki konteynerlere de sıçrarken, ihbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Konteynerlerde kalan işçiler hızla tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerinin gerçekleştirdiği müdahale sonrası kontrol altına alındı. 

adıyaman

Bölgeye gelen Adıyaman Valisi Osman Varol, gazetecilere açıklama yaparak yangının tamamen söndürüldüğünü açıkladı. Soğutma çalışmalarının ise henüz devam ettiğini ekledi. Yangın sonrası geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Varol, ilk belirlemelerde yatakhane bölümünün çatısında elektrik kaynaklı yangın çıktığını kaydetti. Toplam 461 işçinin kaldığı yatakhanede yangının başlamasının ardından herkesin hızlı ve güvenli bir şekilde tahliye edildiğini aktardı. 

Adıyaman yangın

Herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmadığını söyleyen Vali Varol, işçilerin şantiye alanında diğer yatakhanelere yerleştirildiğini kaydetti. Öte yandan Vali Varol’la birlikte AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış ve çeşitli yetkili isimler de alanda inceleme yaptı.