DOLAR
42,88 0%
EURO
50,49 0%
ALTIN
6.251,62 0%
BITCOIN
3.766.822,56 -0,34%

Adıyaman Çelikhan'da Gece Başlayan Kar Yağışı İlçeyi Beyaza Bürüdü

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde gece başlayan kar yağışı merkez ve yüksek kesimleri etkiledi; kar kalınlığı merkezde birkaç santim, yükseklerde 10 santime ulaştı.

Yayın Tarihi: 28.12.2025 13:24
Güncelleme Tarihi: 28.12.2025 13:40

Adıyaman Çelikhan'da Gece Başlayan Kar Yağışı İlçeyi Beyaza Bürüdü

Adıyaman Çelikhan'da gece kar yağışı

Merkez ve yüksek kesimler beyaza büründü

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı, ilçeyi beyaza bürüdü.

Kar yağışı, hem ilçe merkezinde hem de çevre yüksek kesimlerde etkili oldu. İlçe merkezinde kar kalınlığı birkaç santime ulaşırken, yüksek kesimlerde bu oran 10 santime kadar yükseldi.

Yağış, ilçe genelinde kartpostallık görüntüler oluşturdu. Bölgedeki kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

ADIYAMAN’IN ÇELİKHAN İLÇESİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI.

ADIYAMAN’IN ÇELİKHAN İLÇESİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI.

ADIYAMAN’IN ÇELİKHAN İLÇESİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.