DOLAR
42,62 -0,14%
EURO
50,06 0,05%
ALTIN
5.870,55 -0,32%
BITCOIN
3.943.535,64 -1,07%

Adıyaman Besni’de çifte cinayet: Eşi ve bacanağını öldürdüğü iddia edilen şahıs kayıp

Adıyaman Besni'de Ahmet Sarı'nın, eşi Selvi Sarı (35) ve bacanağı Muharrem Arslan'ı (50) silahla vurarak öldürdüğü, şüphelinin olay yerinden kaçtığı bildirildi.

Yayın Tarihi: 11.12.2025 23:33
Güncelleme Tarihi: 11.12.2025 23:33

Adıyaman Besni’de çifte cinayet: Eşi ve bacanağını öldürdüğü iddia edilen şahıs kayıp

Adıyaman Besni’de çifte cinayet: Eşi ve bacanağını öldürdüğü iddia edilen şahıs kayıp

Olayın detayları

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman'ın Besni ilçesi Aşağısarhan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Ahmet Sarı isimli şahsın evlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yanında bulunan tabancayla eşi 4 çocuk annesi Selvi Sarı (35) ile bacanağı Muharrem Arslan (50)'ı vurarak öldürdüğü bildirildi.

Olayın ardından şahsın hızla kaçtığı ve çevredeki silah sesleri üzerine sağlık ile polis ekiplerinin sevk edildiği aktarıldı. Olay yerine gelen ekipler, Selvi Sarı ile Muharrem Arslan'ın cansız bedenleriyle karşılaştı ve inceleme başlattı.

Soruşturma ve yürütülen çalışmalar

Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerini sürdürürken kaçan şahsın yakalanması için ekiplerce çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonrasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri hastane morguna kaldırıldı.

Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği, şüpheli Ahmet Sarı'nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Adıyaman’da çifte cinayet: Eşini ve bacanağını öldürüp kaçtı

Adıyaman’da çifte cinayet: Eşini ve bacanağını öldürüp kaçtı

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.