DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.847.571,81 -0,04%

Adem Bona: EuroBasket 2025'te Türkiye'nin grup birinciliğine inancımız tam

Adem Bona, EuroBasket 2025'te Türkiye'nin A Grubu'nu lider bitirme hedefi olduğunu, madalya için özellikle altın istediğini ve takıma katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 31.08.2025 17:43
Güncelleme Tarihi: 31.08.2025 17:43

Adem Bona: EuroBasket 2025'te Türkiye'nin grup birinciliğine inancımız tam

Adem Bona: EuroBasket 2025'te Türkiye'nin grup birinciliğine inancımız tam

A Milli Takım, EuroBasket 2025 A Grubu'nda 3'te 3 yaparak son 16 turuna yükseldi. 22 yaşındaki pivot Adem Bona, Estonya maçı öncesinde antrenman sonrası AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Antrenman sonrası değerlendirme

Şampiyonaya iyi başladıklarını vurgulayan Bona, "Buraya hazır geldik. Çok çalıştık. Ergin Ataman, oyuncularına güveniyor, biz de onun planlarına güvendik. Her şey iyi gidiyor. Takımda fazla ya da az süre alan her oyuncu katkı sağlıyor. Her zaman yüzde 100'ümüzü vermeye çalışıyoruz." dedi.

Türkiye'nin grup liderliği şansına ilişkin ise Bona, "Kesinlikle. Yüzde 100 düşünüyorum. Herkes iyi takım. Biz de iyi takımız. Estonya ve Sırbistan ile oynayacağız. Grup birinciliği için şansımız büyük. Gruptan birinci olarak çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Madalyaya odaklı hedef

Adem Bona, turnuvadaki nihai hedeflerinin madalya olduğunu belirterek, "Madalya kazanmak için çok iyi bir şansımız var. Tabii ki asıl hedefimiz altın madalya kazanmak. Buna ulaşabilmek için her gün çok çalışıyoruz. Oldukça iyi gidiyorum. Takıma katkı sağlamak için daha fazlasını yapabileceğime inanıyorum." diye konuştu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı