Yüreğir 19 Mayıs Mahallesi'nde öğle saatlerinde çıkan kavga
Adana'nın Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde öğle saatlerinde, aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki komşu grup arasında tartışma büyüdü. İddiaya göre taraflar 'Cono' aşireti mensubu oldukları öne sürüldü.
Kavgada taş, şişe ve sopalar kullanıldı
Tartışmanın ardından sokak ortasında başlayan arbede sırasında tarafların karşılıklı olarak taş, şişe ve sopalar kullandığı, kavgaya bazı kadın ve çocukların da karıştığının görüldüğü bildirildi. Olay anları çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
Polisin müdahalesi ve soruşturma
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri gruba müdahale ederek kavgayı sonlandırdı. Emniyet yetkilileri olaya ilişkin inceleme başlattı ve soruşturma devam ediyor.
ADANA’DA "CONO" AŞİRETİ MENSUBU OLDUKLARI ÖNE SÜRÜLEN KOMŞULAR TAŞLI, ŞİŞELİ VE SOPALI KAVGA ETTİ. KAVGA ANLARI CEP TELEFONU KAMERASIYLA SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ.