Adana'da sulama kanalında kaybolan kişi için sualtı polislerinin araması sürüyor

Yüreğir ilçesi Ege Bağatur Caddesi yakınlarındaki sulama kanalına giren kimliği belirsiz kişi gözden kayboldu; sualtı polisleri bölgede arama yapıyor.

Yayın Tarihi: 17.09.2026 17:11
Güncelleme Tarihi: 17.09.2026 17:11

Adana'da sulama kanalında kaybolan kişi için sualtı polislerinin araması sürüyor

Adana'da sulama kanalında kaybolan kişi için arama devam ediyor

Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Kazım Başer Mahallesi Ege Bağatur Caddesi üzerindeki sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, sulama kanalına serinlemek için giren kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi bir süre çırpındıktan sonra gözden kayboldu.

olayın oluş biçimi ve ihbar süreci:

Çevredeki vatandaşlar, kişiyi suda çırpınırken gördüklerini ve daha sonra kaybolduğunu bildirerek durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından bölgeye ilk olarak emniyet ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

arama çalışmasının safhası:

Bölgeye gelen polis ekipleri, olaya müdahale eden birimler arasında Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı dalgıç polislerin de bulunduğunu bildirdi. Dalgıç polisler, sulama kanalında kaybolan kişiyi bulmak amacıyla arama çalışmalarına başladı. Çalışmalar halen sürüyor ve ekipler bölgedeki arama faaliyetlerini yoğun şekilde sürdürüyor.

Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından açıklama yapılmaya devam ediyor; soruşturma ve arama çalışmaları tamamlanana kadar bölgedeki ulaşım ve güvenlik önlemleri takip edilecek.

Adana’da sulama kanalında kaybolan kişi aranıyor

Adana’da sulama kanalında kaybolan kişi aranıyor

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.