DOLAR
42,96 -0,08%
EURO
50,46 0,08%
ALTIN
5.969,82 0,53%
BITCOIN
3.799.000,05 -0,59%

Adana'da kahvehanede öldürülen iki kişiyle ilgili 11 şüpheli tutuklandı

Adana Yüreğir'de kahvehanede öldürülen iki arkadaşın cinayetiyle ilgili 11 şüpheli yakalanıp mahkemece tutuklandı; fail tespiti kriminal raporla yapılacak.

Yayın Tarihi: 31.12.2025 10:17
Güncelleme Tarihi: 31.12.2025 10:38

Adana'da kahvehanede öldürülen iki kişiyle ilgili 11 şüpheli tutuklandı

Adana'da kahvehanede iki kişinin öldürülmesiyle ilgili 11 tutuklama

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, bir kahvehanede oyun oynamaya gelen iki arkadaşın öldürülmesine ilişkin soruşturmada 11 şüpheli yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olayın gelişimi

Olay, 27 Aralık günü saat 02.00 sıralarında Yüreğir'e bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde meydana geldi. Kahvehane işletmecisi K.U. (61), oyun oynamaya gelen Tolgahan Akyüz (25) ve Berdan Balsak (22)'ı iş yerine almak istemedi. İddiaya göre K.U. ile Akyüz ve Balsak dışarı çıktı; sokakta başlayan tartışma sırasında kahvehane içerisinden iki farklı tabancayla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu Akyüz başından ve göğsünden, Balsak ise göğsünden vurularak yaşamını yitirdi.

Operasyon ve gözaltılar

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Yapılan operasyonda; K.U. (61), B.A. (23), Ö.U. (19), Y.U. (38), A.K. (46), Y.U. (41), R.A. (48), İ.A. (61), D.K. (20), K.S. (18) ve O.U. (34) gözaltına alındı. Operasyonda dört ruhsatsız tabanca ve bir ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Adli süreç ve kriminal inceleme

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 şüpheli, Kasten öldürme suçundan adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar. Olayda silahı ateşleyen kişilere ilişkin tespitlerin kriminal rapor ile belirleneceği bildirildi.

ADANA’DA OYUN OYNAMAK İÇİN GELDİKLERİ KAHVEHENEDE ÖLDÜRÜLEN 2 ARKADAŞIN CİNAYETİYLE İLGİLİ 11...

ADANA’DA OYUN OYNAMAK İÇİN GELDİKLERİ KAHVEHENEDE ÖLDÜRÜLEN 2 ARKADAŞIN CİNAYETİYLE İLGİLİ 11 ŞÜPHELİ YAKALANARAK ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

ADANA’DA OYUN OYNAMAK İÇİN GELDİKLERİ KAHVEHENEDE ÖLDÜRÜLEN 2 ARKADAŞIN CİNAYETİYLE İLGİLİ 11...

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.