Adana'da ev baskınında 1 ton 670 litre kaçak alkol ve ruhsatsız tabanca bulundu

Adana'da Seyhan ilçesindeki evde jandarma ekiplerinin operasyonunda 1 ton 670 litre kaçak alkol ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 25.09.2026 09:04
Güncelleme Tarihi: 25.09.2026 09:05

Adana'da ev baskınında 1 ton 670 litre kaçak alkol ve ruhsatsız tabanca bulundu

Operasyon ve arama çalışması:

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak alkol ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik yürüttükleri çalışmada Seyhan ilçesinde belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. Adreste yapılan arama ve incelemeler sonucunda kaçak alkol bulundu.

ele geçirilen malzemeler:

Arama sırasında toplam 1 ton 670 litre kaçak alkol ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen miktar ve silah jandarma tutanaklarına geçirildi.

şüpheli ve adli süreç:

Operasyon kapsamında 1 şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından şahıs adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor; ele geçirilen malzemeler ve ifade işlemleri kolluk birimlerince kayıt altına alındı.

ADANA’DA JANDARMA EKİPLERİNİN DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA 1 TON 670 LİTRE KAÇAK ALKOL İLE RUHSATSIZ...

ADANA’DA JANDARMA EKİPLERİNİN DÜZENLEDİĞİ OPERASYONDA 1 TON 670 LİTRE KAÇAK ALKOL İLE RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.