DOLAR
42,6 -0,06%
EURO
49,68 -0,25%
ALTIN
5.753,29 0,19%
BITCOIN
3.937.231,68 0,66%

Adana'da dere yatağına düşen iki çocuktan biri yaşamını yitirdi

Adana Sarıçam'da dere yatağına düşen 12 yaşındaki Muhammed Shehab, arama sonucu bulunarak hayatını kaybetti; itfaiye ve polis soruşturması sürüyor.

Yayın Tarihi: 10.12.2025 17:20
Güncelleme Tarihi: 10.12.2025 17:20

Adana'da dere yatağına düşen iki çocuktan biri yaşamını yitirdi

Adana'da dere yatağına düşen iki çocuktan biri yaşamını yitirdi

Olay ve müdahale

Adana'nın Sarıçam ilçesi Göztepe Mahallesinde iki çocuk, evlerine yakın dere yatağı kenarında oynarken suya düştü. İddiaya göre, 12 yaşındaki Muhammed Shehab ile ismi öğrenilemeyen arkadaşı dere yatağına düştü.

Olay yerine gelen vatandaşlar, çocuklardan birini kurtarırken diğer çocuk bir süre bulunamadı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve dalgıç polis ekipleri sevk edildi.

Arama çalışmaları ve adli süreç

Ekiplerin iş makinesi desteğiyle yürüttüğü arama çalışmalarında Muhammed Shehab bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Çocuğun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ADANA'DA DERE YATAĞINA DÜŞEN İKİ ÇOCUKTAN BİRİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN KURTARILIRKEN DİĞERİ...

ADANA'DA DERE YATAĞINA DÜŞEN İKİ ÇOCUKTAN BİRİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN KURTARILIRKEN DİĞERİ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ.

ADANA'DA DERE YATAĞINA DÜŞEN İKİ ÇOCUKTAN BİRİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN KURTARILIRKEN DİĞERİ...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.