Adana'da babası tarafından öldürülen iki kardeş toprağa verildi
Anne cenazede gözyaşlarına boğuldu; olay Yüreğir'de meydana geldi
Adana'da, babaları tarafından öldürülen iki kardeş için düzenlenen cenaze töreninde aile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay, merkez Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi 97 Sokaktaki bir evde dün yaşandı.
Olayla ilgili bilgilere göre; İbrahim Kiracı (46) ve eşi Nazan Kiracı (42), Hatay'daki depremin ardından Adana'ya yerleşti. Çift, bir buçuk yıl önce boşandı. Boşanmanın ardından velayeti alan İbrahim Kiracı, kiraladığı evde çocuklarıyla yaşamaya başladı.
İddiaya göre, boşanma sürecinin ardından bunalıma giren İbrahim Kiracı bir süre önce eski eşine "Kendimi öldüreceğim, çocukları da öldüreceğim" şeklinde sözler sarf etti. Cinnet getirdiği öne sürülen baba, otizmli oğlu Doruk (11) ve kızı Derin Kiracı'yı (13) uykularında öldürdü. Babanın, çocukların ses çıkaramaması için ağızlarını yastıkla kapattığı ve ardından ateş ettiği iddia edildi.
Olay sonrası İbrahim Kiracı'nın ev sahibini arayarak "Ben çocuklarımı öldürdüm gelin alın" dediği, ardından tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdiği öğrenildi.
Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsilerinin ardından baba Kiracı'nın cenazesi defnedilmek üzere Hatay'a gönderildi. Çocuklar Derin ve Doruk Kiracı ise Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hoca köyü'nde toprağa verildi.
Cenazede gözyaşlarına boğan anne Nazan Kiracı, "Oğlumu göreceğim. Buz gibi olmuş annem buz gibi. Ben yavrularımı böyle mi görecektim. Ben nasıl dayanacağım bu acıya. Bir tane yetmemiş 2 tane sıkmış. Göğsüne 2 tane sıkmış. Nasıl kıydın yavrularıma. Güzel kızım, güzel oğlum benim. Güzeller güzelimi yavrularım" sözleriyle feryat etti.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
ADANA'DA BABALARI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN İKİ KARDEŞ GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE TOPRAĞA VERİLDİ. CANİ BABANIN, ÇOCUKLARINI UYKULARINDA ÖLDÜRDÜĞÜ VE SES ÇIKMAMASI İÇİN YASTIKLAR AĞIZLARINI KAPATTIĞI ÖĞRENİLDİ.