Adana'da 3 kadın evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı

Adana Seyhan Gülbahçesi'nde kimlikleri belirlenemeyen 3 kadın, evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı; olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 14.06.2026 09:59
Güncelleme Tarihi: 14.06.2026 10:08

Adana'da 3 kadın evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı

Adana'da 3 kadın evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı

Olayın ayrıntıları

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 kadın, bir eve girerek mutfakta bulunan gıda malzemelerini ve bir elektrikli ocağı çaldı.

Pirinç, bulgur ve makarna gibi paketli gıda malzemelerini toplayan şüpheliler, daha sonra elektrikli ocağı da yanlarına alarak olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra eve gelen ev sahibi, mutfaktaki malzemelerin ve elektrikli ocağın yerinde olmadığını fark edince durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın soruşturmasına ilişkin resmi açıklama veya daha fazla ayrıntı henüz paylaşılmadı.

Güvenlik kamerası görüntüleri

Olay anı, binanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şüphelilerin dışarıdan gelip, sanki kendi evleriymiş gibi içeri girdikleri, yaklaşık 15 dakika kaldıktan sonra rahat tavırlarla ayrıldıkları görüldü.

Görüntülerdeki rahat tavırlar, olayın fırsatçılık unsurları veya evin güvenlik zafiyetlerine işaret ediyor; bu durum, hem komşuluk ilişkileri hem de kapı ve ortak alan güvenliğinin gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor.

ADANA'DA BİR EVE GİREN 3 KADIN, MUTFAKTA BULUNAN PİRİNÇ, BULGUR, MAKARNA VE ELEKTRİKLİ OCAĞI...

ADANA'DA BİR EVE GİREN 3 KADIN, MUTFAKTA BULUNAN PİRİNÇ, BULGUR, MAKARNA VE ELEKTRİKLİ OCAĞI ÇALARAK KAYIPLARA KARIŞTI. HIRSIZLIK ANLARI İSE GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI.

ADANA'DA BİR EVE GİREN 3 KADIN, MUTFAKTA BULUNAN PİRİNÇ, BULGUR, MAKARNA VE ELEKTRİKLİ OCAĞI...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.