Adana'da bisikletli çocuğa yönelik saldırı sonrası iki şüpheli yakalandı
Adana'nın Çukurova ilçesi Toros Mahallesi 78190 sokakta, geçtiğimiz pazar günü meydana gelen olayda 12 yaşındaki Ç.A.D. bisiklet sürerken darbedildi. Olay anında çocuğun arkadaşı kaçtı ve olayı cep telefonuyla kaydetti.
Olayın gelişimi
İddiaya göre, saldırı anının ardından başka bir kişi olay yerini aileye bildirdi. Aile, küçük çocuğun darp raporu almasının ardından şüpheliler hakkında şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatıldı.
Gözaltı ve şüpheli ifadeleri
Polis ekiplerinin kısa süreli çalışması sonucunda C.Y. (24) ve A.T. (34) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların ifadelerinde, çocukları 'bisiklet sürmeyin' diyerek uyardıklarını ve 'akrobatik hareketler yapıyordu, biz bir şey yapmadık, kendisi düştü' şeklinde beyanda bulundukları öğrenildi.
A.T., ifadesinin tamamlanmasının ardından serbest bırakılırken, C.Y.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Soruşturmanın durumu
Yetkililer olayla ilgili incelemeyi sürdürüyor. Aile tarafından alınan darp raporu ve yapılan şikayet doğrultusunda adli süreç takip ediliyor.
ADANA’DA GEÇTİĞİMİZ GÜN BİSİKLET SÜREN 12 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DARP EDEN ŞAHISLAR POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.