Adana'da 12,5 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezasıyla Aranan Hükümlü Yakalandı

Yüreğir polisi, Sinanpaşa Mahallesi'nde yaptığı GBT kontrolünde dolandırıcılıktan 12,5 yıl hapis ve 1.312.000 TL para cezası bulunan E.A.'yı yakalayıp cezaevine teslim etti.

Yayın Tarihi: 08.10.2025 09:52
Güncelleme Tarihi: 08.10.2025 09:52

Adana'da 12,5 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezasıyla Aranan Hükümlü Yakalandı

Adana'da 12,5 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezasıyla Aranan Hükümlü Yakalandı

Olayın detayları

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sinanpaşa Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Yapılan Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünde şüphelinin kimliği tespit edildi.

Kontrol sonucunda, E.A. (38) hakkında dolandırıcılık suçlarından 12,5 yıl kesinleşmiş hapis ve 1 milyon 312 bin lira para cezası bulunduğu belirlendi.

İşlem ve sonrası

Şüpheliye yönelik gerekli adli ve idari işlemler yapıldıktan sonra hükümlü, ilgili mercilere teslim edilerek cezaevine gönderildi.

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, GBT uygulamaları kapsamında benzer kontrollerin rutin olarak yürütüldüğünü bildirdi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı