DOLAR
42,6 -0,04%
EURO
49,9 -0,24%
ALTIN
5.778,38 0,28%
BITCOIN
3.831.095,03 2,67%

Adalet Bakanı Tunç, Hukuk Fakültesi Öğrencileriyle İftarda Bir Araya Geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuk öğrencileriyle iftarda bir araya gelerek terörle mücadele ve yargı reformlarını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 11.03.2025 20:15
Güncelleme Tarihi: 11.03.2025 23:17

Adalet Bakanı Tunç, Hukuk Fakültesi Öğrencileriyle İftarda Bir Araya Geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuk fakültesi öğrencileriyle iftar yaptı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mevlana Diyanet Gençlik Merkezi'nde hukuk fakültesi öğrencileriyle buluştu. Burada yaptığı konuşmada, Türkiye Yüzyılı'nın terörsüz bir şekilde inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. Tunç, "İnşallah terörün her türlüsünü ülkemizden defederek, bu ayak bağından kurtulacağız." ifadelerini kullandı.

Adaletin Önemi ve Genç Hukukçular

Tunç, adaletin tecellisinde görev almanın kutsal bir meslek olduğunu belirterek, hukuk öğrencilerinin mezuniyet sonrası adaletin çeşitli kademelerinde yer alacaklarına dikkat çekti. Gençlerin iyi bir hukuk nosyonu içerisinde yetişmeleri gerektiğini ifade eden Tunç, Adalet Bakanlığı'nın yargı reformu çabalarında büyük ilerlemeler kaydettiğini aktardı.

Hukuk Fakülteleri ve Ülkenin Geleceği

Bu yıldan itibaren hukuk fakültelerine girecek adayların daha da başarılı olduğu belirtildi. Tunç, "Türkiye'nin en başarılı öğrencilerinin hukuk fakültesinde okumasını amaçlıyoruz." dedi.

Terörle Mücadelede Yeni Bir Dönem

Bakan Tunç, Türkiye'de 40 yıldır süregelen terör sorununa da değinerek, bu beladan kurtulmanın eşiğinde olduklarını ifade etti. "Bizler huzurlu bir geleceğe adım atarak Türkiye Yüzyılı'nı terörsüz bir şekilde inşa edeceğiz." diyen Tunç, gençlerin de bu süreçte önemli sorumluluklar üstleneceğini belirtti. "Onlar kendilerini en iyi şekilde yetiştirerek, ülkemizin birlik ve beraberliğini her platformda savunacaklardır," şeklinde konuştu.

Son olarak Tunç, "Şimdiden Türkiye Yüzyılı hayırlı uğurlu olsun." diyerek gençlere iyimser bir mesaj verdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mevlana Diyanet Gençlik Merkezi'nde, hukuk fakültesi öğrencileriyle...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mevlana Diyanet Gençlik Merkezi'nde, hukuk fakültesi öğrencileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Tunç, burada konuşma yaptı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mevlana Diyanet Gençlik Merkezi'nde, hukuk fakültesi öğrencileriyle...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mevlana Diyanet Gençlik Merkezi'nde, hukuk fakültesi öğrencileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Tunç, burada konuşma yaptı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı