Acil sağlıkta performans vurgusu: Eskişehir ambulans servisi başarılı ekipleri ödüllendirdi

22-23 Eylül'de düzenlenen toplantıda Eskişehir İl Ambulans Servisi, acil sağlık performansını değerlendirdi; memnuniyet temelli başarılı ekiplere teşekkür belgesi verdi.

Yayın Tarihi: 27.09.2026 10:30
Güncelleme Tarihi: 27.09.2026 10:30

Acil sağlıkta performans vurgusu: Eskişehir ambulans servisi başarılı ekipleri ödüllendirdi

Acil sağlıkta performans vurgusu: Eskişehir ambulans servisi başarılı ekipleri ödüllendirdi

Eskişehir İl Ambulans Servisi Başhekimliği koordinasyonunda gerçekleştirilen Ağustos Ayı Değerlendirme Toplantısı, 22-23 Eylül tarihlerinde tamamlandı. Toplantıya kent genelindeki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları birim sorumluları ile Sağlık Komuta Kontrol Merkezi personeli katıldı.

performans göstergelerinin kapsamlı analizi:

Oturumlarda il genelinde yürütülen acil sağlık hizmetlerinin performans göstergeleri detaylı şekilde incelendi. İncelemede çağrı yönetimi, müdahale süreleri ve hasta memnuniyeti başta olmak üzere bir dizi kriter değerlendirildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda hizmet kalitesinin ve müdahale hızının artırılmasına yönelik kısa ve orta vadeli planlamalar ele alındı.

ödüllendirme ve vatandaş geri bildirimleri:

Program kapsamında, acil sağlık hizmetlerinden yararlanan vatandaşların geri bildirimleri ve memnuniyet düzeyleri esas alınarak özverili çalışmalarıyla öne çıkan personele ödül takdim edildi. Başarılı ekiplere Teşekkür Belgesi, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Duman tarafından verildi.

Toplantı sonrası yapılan değerlendirmede, kent genelinde acil sağlık hizmetlerinin belirlenen stratejik hedefler doğrultusunda daha etkin, verimli ve koordineli şekilde sürdürüleceği vurgulandı. Katılımcılar, hasta odaklı geri bildirimlerin izlenmesi ve performans verilerinin düzenli raporlanmasının hizmet kalitesini artırmada belirleyici olacağını kaydetti.

ESKİŞEHİR İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIDA İL GENELİNDEKİ ACİL...

ESKİŞEHİR İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN TOPLANTIDA İL GENELİNDEKİ ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ VERİLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!