DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.822.539,83 0,61%

Abant Gölü Milli Parkı'nda sonbahar renkleri görülmeye başlandı

Abant Gölü Milli Parkı'nda eylülle birlikte yeşile sarı, kızıl ve kahverengi tonlar eklendi; göl çevresindeki değişim havadan da görüntülendi.

Yayın Tarihi: 07.09.2025 11:05
Güncelleme Tarihi: 07.09.2025 11:05

Abant Gölü Milli Parkı'nda sonbahar renkleri görülmeye başlandı

Abant Gölü Milli Parkı'nda sonbahar renkleri görülmeye başlandı

Abant Gölü Milli Parkı'nda sonbahar mevsimine girilmesiyle yeşilin tonlarına sarı ve kızıl renkler eklendi. Günübirlik tatilcilerin uğrak noktası olan milli parkta, Eylül ayının gelmesiyle doğada farklı renklilikler dikkati çekiyor.

Manzara ve ziyaretçi yoğunluğu

Yaz boyunca yeşilin hakim olduğu parkta, sarı, kızıl ve kahverengi tonlar göl çevresindeki ağaçlarda yerini almaya başladı. Bu değişim, gün içindeki ziyaretçilere yeni görsel zenginlik sağlıyor.

Görüntüler ve ziyaretçi görüşleri

Renklilik, havadan da görüntülendi ve fotoğraf karelerine yansıdı. Ailesiyle Sakarya'dan gelen İrfan Gürbüz, sık sık geldikleri Abant'ta çok güzel bir ortam bulunduğunu belirterek, bölgeye sonbaharın erken geldiğini ve kışın güzel geçmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı