Macaristan ile Kritik Randevu
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi A/B play-off turu rövanşında yarın deplasmanda Macaristan ile karşılaşacak. Teknik direktör Vincenzo Montella, ilk maçta elde edilen 3-1'lik galibiyeti unutmaları gerektiğini vurgulayarak, zorlu bir mücadeleye hazırlanacaklarını ifade etti.
Montella'dan Değerlendirmeler
Puskas Arena'da gerçekleşen basın toplantısında, Montella, "Ufak bir avantajımız var ancak çok tehlikeli bir rakiple karşılaşacağız. Tuzağa düşmek istemiyoruz, zira rakibimiz A Ligi’nde yer aldı ve hem ofansif hem de defansif olarak güçlü bir takım. Yarınki maçın, her iki takım için de yorgunluklar yaratacağını göz önünde bulundurarak hazırlanmamız gerekli mesajını verdim" dedi.
Montella, bazı oyuncuların sakatlıkları nedeniyle kamptan ayrıldığını belirtirken, yarınki maçta kadroda başka sakat oyuncuların olup olmadığını sorduğunda, "Henüz kesin bir şey söyleyemem ama umarım her şey istediğimiz gibi gider" şeklinde yanıtladı.
Macaristan Maçına Hazırlık
Macaristan’ın iç sahadaki 13 maçlık yenilmezlik serisi hatırlatıldığında Montella, "O yüzden bu maçın zorlu geçeceğini söyledim. Başından sonuna kadar bir savaş olacak. Her şeye hazırlıklıyız" dedi.
Dünya Kupası Hayalleri
Montella, Dünya Kupası yolunun zorlu olduğunu kabul ederek, "Bu hedefe ulaşmak için muazzam performans göstermeliyiz. Bu hayale ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız" ifadesini kullandı.
İsmail Yüksek: "A Ligi’nde Olmayı Hedefliyoruz"
Milli futbolcu İsmail Yüksek, maça hazır olduklarını belirterek, "İlk maçta gösterdiğimiz mücadele ile buraya geldik. Bu avantajı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Yarın da aynı isteği sahaya yansıtacağız" dedi.
Yaşadığı sakatlıklarla ilgili konuşan Yüksek, "Kendimi iyi hissediyorum ve hocam bana güvenip oynatırsa hazır olduğumu söyleyebilirim. A Ligi’nin en iyilerin olduğu yer olduğunu düşünüyorum. Bu jenerasyonun hak ettiği yer burası ve yarınki maç bizim için çok önemli" diye ekledi.