A Milli Takım, 15 Kasım'daki Bulgaristan maçı öncesi Riva'da hazırlıklarını sürdürdü

A Milli Takım, 15 Kasım’da Bursa’da Bulgaristan ile oynayacağı 2026 Dünya Kupası Elemeleri maçı öncesi Riva’da fitness, top kapma ve taktik çalışmaları yaptı.

Yayın Tarihi: 12.11.2025 20:32
Güncelleme Tarihi: 12.11.2025 20:32

A Milli Takım, 15 Kasım'daki Bulgaristan maçı öncesi Riva'da hazırlıklarını sürdürdü

A Milli Takım, 15 Kasım'daki Bulgaristan maçı öncesi Riva'da hazırlıklarını sürdürdü

Hazırlıkların genel görünümü

A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası Elemeleri E Grubu kapsamında 15 Kasım Cumartesi günü Bursa'da oynayacağı Bulgaristan karşılaşması öncesinde Riva'daki çalışmalarını sürdürdü. Hazırlık süreci, kondisyon ve taktik odaklı bölümlerle planlandı.

Antrenman içeriği

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde antrenman, önce fitness salonunda yapılan hazırlık çalışmalarıyla başladı. Ardından Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde Türk Hava Yolları Antrenman Sahası'nda saha idmanı gerçekleştirildi.

İdman programında ilk olarak ısınma ve top kapma çalışmaları yapıldı. Oyuncular iki gruba ayrılarak bir bölüm hücum varyasyonları, diğer bölüm ise savunma varyasyonlarına odaklandı. Antrenmanın son bölümünde ise taktik oyun oynanarak maç organizasyonları ve rol dağılımları tekrar edildi.

TFF yönetiminin katılımı ve sonraki program

Ay-yıldızlı ekibin bugünkü antrenmanını TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Başkan Vekili Fuat Göktaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Şahin ve Burak Akkan de izledi. Bu gözlem, kamp sürecine yönetim desteğinin devam ettiğini gösterdi.

Milli takım, Bulgaristan maçı hazırlıklarını yarın saat 16.30'da Riva'da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

2026 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ E GRUBU MAÇINDA 15 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ BURSA'DA BULGARİSTAN'I...

2026 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ E GRUBU MAÇINDA 15 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ BURSA'DA BULGARİSTAN'I AĞIRLAYACAK A MİLLİ FUTBOL TAKIMI, HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.

2026 DÜNYA KUPASI ELEMELERİ E GRUBU MAÇINDA 15 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ BURSA'DA BULGARİSTAN'I...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.