DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.781.483,06 1,68%

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Güney Kore'yi Mağlup Etti

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Güney Kore'yi 3-0 yenerek 2025 VNL'de 7'de 7 yaptı. Başantrenör Santarelli, gelişimden bahsetti.

Yayın Tarihi: 21.06.2025 23:18
Güncelleme Tarihi: 21.06.2025 23:18

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Güney Kore'yi Mağlup Etti

2025 Kadınlar FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) İstanbul'da düzenlenen ikinci haftasındaki üçüncü maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Güney Kore'yi 3-0 yenerek 7'de 7 yapma başarısı gösterdi. Başantrenör Daniele Santarelli, takımının her maçta gelişim gösterdiğini ifade etti.

Başantrenör Daniele Santarelli'nin Açıklamaları

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Santarelli, Güney Kore müsabakasının takımın gelişimi açısından iyi bir fırsat olduğunu vurgulayarak, "Bireysel ve takım olarak güzel bir gelişim gösteriyoruz. Takım ne istediğini biliyor. Bugün oyuncular neler yapabileceklerini bana gösterdiler" dedi.

İtalyan çalıştırıcı, yarın karşılaşacakları Brezilya'nın güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Brezilya'nın dünyanın en iyi takımlarından biri olduğunun farkındayız. Bugünkü performansımızı yarın da göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Oyunculardan Saliha Şahin'in Görüşleri

Oyunculardan Saliha Şahin, yarın Brezilya'yı yenerek ikinci etabı namağlup tamamlamak istediklerini söyledi. "Kore'ye karşı oynamamız gerektiği gibi oynadık. Yüzde yüzümüzü vermeye çalışacağız" diyen Saliha, gençlerin gösterdiği performansa da dikkat çekti.

Ebrar Karakurt'tan Açıklamalar

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Kore karşısındaki galibiyetin önemli olduğunu belirterek, "Gün geçtikçe ivmemiz artıyor. Brezilya maçında rahat bir galibiyet almayı umuyoruz" ifadelerini kullandı. Brezilya maçı için taraftarların desteğiyle başarılı olacaklarına inandığını vurguladı.

Deniz Uyanık'ın Düşünceleri

Takımın orta oyuncusu Deniz Uyanık, Brezilya'nın zorlu bir rakip olduğunu ifade etti. "Biraz daha hırslı oynamalıyız çünkü mental olarak beraber çok yüksek oyun sergiliyorlar" diyerek, günü öne çıkaran bir maç olmasını umduğunu belirtti.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı