DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.787.587,6 1,52%

25. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Igudesman & Joo konseriyle sona erdi

Antalya'da düzenlenen 25. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, Igudesman & Joo'nun "Best Of – The Final Nightmare Music" gösterisiyle Atatürk Kültür Merkezi'nde sona erdi.

Yayın Tarihi: 14.12.2025 13:06
Güncelleme Tarihi: 14.12.2025 13:06

25. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Igudesman & Joo konseriyle sona erdi

25. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Igudesman & Joo konseriyle sona erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 25. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, muhteşem bir konserle sona erdi.

Kapanış Konseri

Kapanış konseri, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonunda gerçekleştirildi. Festivalin son gününde keman virtüözü ve besteci Aleksey Igudesman ile piyanist ve besteci Hyung-ki Joo'dan oluşan Igudesman & Joo ikilisi sahne aldı.

"Best Of – The Final Nightmare Music" başlıklı gösteride ikili, yüksek enerjili sahne performansı ve esprili anlatımıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

İkilinin Son Turnesi ve Festival Programı

Igudesman & Joo ikilisinin birlikte verdikleri konserlere 2025 yılı sonunda son verecek olmaları nedeniyle Antalya Piyano Festivali izleyicileri bu özel performansa tanıklık etme fırsatı buldu.

Festival 27 Kasım'da başladı ve birbirinden güzel yedi konserle müzikseverlerle buluştu. 25. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, görkemli bir finalle tamamlandı.

Tören ve Teşekkür

Gecenin sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy, ikiliye gösterilerinden dolayı teşekkür ederek konser anısına plaket ve çiçek takdim etti.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE BU YIL 25’İNCİSİ DÜZENLENEN ULUSLARARASI ANTALYA...

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE BU YIL 25’İNCİSİ DÜZENLENEN ULUSLARARASI ANTALYA PİYANO FESTİVALİ, MUHTEŞEM BİR KONSERLE SONA ERDİ.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE BU YIL 25’İNCİSİ DÜZENLENEN ULUSLARARASI ANTALYA...

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.