DOLAR
42,68 -0,04%
EURO
50,17 -0,11%
ALTIN
5.916,55 -0,15%
BITCOIN
3.669.014,37 -0,13%

2024'te kıyıya vuran ceset sayısı 9'a çıktı! Antalya'da bir ceset daha bulundu

Antalya Konyaaltı Sahili açıklarında bulunan ceset sayısı 9’a yükseldi.

Yayın Tarihi: 13.02.2024 12:38
Güncelleme Tarihi: 13.02.2024 12:38

2024'te kıyıya vuran ceset sayısı 9'a çıktı! Antalya'da bir ceset daha bulundu

Geçtiğimiz ay boyunca Antalya’dan gelen “kıyıya vuran ceset” haberlerine bir yenisi eklendi. Antalya Konyaaltıı Sahili açıklarında yarı çıplak 25-30 yaşlarında erkek cesedi bulundu! Sabah saatlerinde şantiye işi yapan işçiler, sahilin 2 metre uzaklığında su içinde bir kişinin hareketsiz bir şekilde yattığını ihbar etti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ulaşan ihbar sonrası ekipler hızla olay yerine geldi. 

Mülteci değil, kolunda Atatürk dövmesi var! 

Ekiplerin olay yerine gelmesinin ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıcı, üzerinde kimlik bulunmayan cesedin 25-30 yaşları arasında bir erkeğe ait olduğunu belirtti. Kıyıya çıkarılan cesedin üst kısmınını çıplak olduğu ve bileğinde de “Mustafa Kemal Atatürk” dövmesi olduğu belirlendi. Cesedin bir mülteciye ait olmaması ise son ayda kıyıya vuran cesetlerin ölüm nedenlerinin daha da merak edilmesine neden oldu. Ceset, incelenmek üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 

antalya

Son 1 ayda 9 ceset kıyıya vurdu! 

Antalya’da son bir aylık süreçte tam 9 ceset kıyıya vurdu. 17 Ocak 2024 tarihinden bu yana Alanya’da 1, Manavgat’ta 3, Serik’te 3, Aksu’da 1 ve Konyaaltı Sahili’nde de 1 olmak üzere toplamda 9 ceset bulundu. 

Cesetlerden birinin 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’a ait olduğu belirlenmişti. Daha sonra genç kızın cesedi ailesine teslim edilirken, diğer cesetlerin kimlikleri ya da nasıl öldüklerine dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yazar
EDİTÖR

hayrunisab