Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,25 0,04%
EURO
35,3 0,27%
ALTIN
2.512,43 0,97%

2023 ün moda trendleri nelerdir? 2023 sonbahar ve kış moda trendleri..

Soğuk hava yaklaşıyor ve kış gardırobunuzu güncelleme vakti geldi! Kış 2023 modası, sıcaklık düşerken stilinizi yükseltmeniz için harika fırsatlar sunuyor. Bu sezonun trendleri, sıcak, rahat ve şık giyinmenizi sağlayacak. İşte bu kışın moda dünyasındaki en dikkat çeken trendleri haberimizde derledik.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 17:27
Güncelleme Tarihi: 06.10.2023 17:27

2023 ün moda trendleri nelerdir? 2023 sonbahar ve kış moda trendleri..

KIŞ AYLARININ VAZGEÇİLMEZ GİYİM TERCİHİ OLAN; BÜYÜK KABANLAR VE PALTO MODASI

Kışın vazgeçilmezi olan büyük kabanlar ve palto modası havaların soğumaya başlamasıyla geri döndü. Kalın, uzun ve yumuşak kumaşlarla yapılan bu kabanlar, sizi soğuktan korurken şıklığınızdan ödün vermenize izin vermez. 2023 yılında renk seçiminde pastel ton ve klasik siyah renkleri dikkat çeken renkler arasındadır. 

MODAYA UYGUN TRİKO KAZAKLAR

Triko kazaklar her kış gardırobunun vazgeçilmezlerindendir, ancak bu sezon farklı desenler ve renklerle ön plana çıkıyorlar. Büyük boy trikolar, desenli veya yün dokulu seçenekler, her tarza uyum sağlayacaktır.

FAUX FUR NEDİR? MODADA FAUX FUR DETAYLARI NELERDİR?

Sahte kürk olarak da adlandırılan faux fur, hayvan kürkünün görünümüne ve sıcaklığına sahip olacak şekilde tasarlanmış tüylü bir kumaştır. Sahte kürk; polyester, naylon veya akrilik gibi çeşitli malzemelerden yapılabilir. 2023 yılının kış modasında, sıcaklığı ve şıklığı bir araya getirmek isteyenler için faux fur detayları mükemmel bir seçenek. Ceketlerde, şapkaların üzerinde ve eldivenlerde bulunan peluş detaylar, kışın en soğuk günlerinde bile sizi sıcak tutacaktır.

KIŞ AYLARININ BİR DİĞER VAZGEÇİLMEZİ DERİ DETAYLAR

Deri detaylar, kışın sert ve şık görünmenin anahtarıdır. Deri ceketler, etekler veya çizmelerle kombinlenen giysiler, sizi hem şık hem de sıcak tutar. Hayvan haklarını koruma tavsiyesi olarak suni deri kullanmanızı tavsiye ederiz.

YÜKSEK BEL PANTOLON MODASI

Yüksek bel pantolonlar 2020 li yılların başında tekrardan modada yükselmeye başladı. 70 li yılların modasını tekrardan dirildi. Yüksek bel pantolonlar, hem sıcak hem de şık bir seçenektir. Bu pantolonları kalın kazaklarla veya şık bluzlarla kombinleyebilirsiniz. Hem günlük hem de gece kombinlerine uygunlar.