2020'den beri aranan hükümlü Denizli'de yakalandı

Muğla polisinin koordineli çalışmasıyla, hakkında kesinleşmiş 36 yıl 10 ay 14 gün hapis cezası bulunan M.K. Denizli'de yakalandı ve cezaevine teslim edildi.

Yayın Tarihi: 08.07.2026 08:54
Güncelleme Tarihi: 08.07.2026 08:54

2020'den beri aranan hükümlü Denizli'de yakalandı

2020'den beri aranan hükümlü Denizli'de yakalandı

Muğla ve Fethiye ekiplerinin koordinasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü koordineli çalışmalar sonucunda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 2020'den bu yana aranan hükümlü M.K.'nin Denizli'de saklandığı adres tespit edildi.

Hakkında "Çocuğun Cinsel İstismarı", "Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Çocuğun Cinsel İstismarı" ve "Basit Cinsel Saldırı" suçlarından 7 ayrı dosya kapsamında toplam 36 yıl 10 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K.'nin yakalanması için Muğla polisi tarafından elde edilen bilgiler doğrultusunda Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Düzenlenen operasyonla yakalanan M.K., emniyetteki işlemlerinin ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi.

2020'DEN BERİ ARANAN HÜKÜMLÜ DENİZLİ'DE YAKALANDI

2020'DEN BERİ ARANAN HÜKÜMLÜ DENİZLİ'DE YAKALANDI

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!