Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında Yay burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Plüton Oğlak burcundan ayrılıp Kova burcuna geçiyor. Bu, hayatımızda büyük değişimler getirecek. Yay burçları finansal konularda tedbirli, aşk hayatında anlayışlı olmalı. Yeni başlangıçlar yapmaya hazır olun.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 20:50
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 20:50

15-21 Ocak haftasında Yay burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir: 15-21 Ocak burç yorumları

11 Ocak’ta yeni bir ayın başlangıcına tanık olacağız. 21 Ocağa kadar Plüton Oğlak burcunu bırakacak. Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüto’nun Oğlak burcuna son bir ziyareti daha olacak. Bu ziyaret, terk ettiği burçların konularını tamamlamak için daha sert enerjiler getirecek. Plüton toplumla ilgili konuları Kolektif enerjiyi temsil eder. Bireysel hayatlarımızda da uzun zamandır, 2008 yılından beri, 14 yıllık meseleleri, halletmeye çalıştığımız konuları sonlandırma evresindeyiz. Plüton bizi güçlendiren, hırslandıran, çalıştıran, istediği şeyleri elde etmemizi sağlayan bir gezegen. Bu süreçte Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu kariyerle, finansal planlamayla toplumda bir yer edinmekle güçlü olmakla ilgilidir. Şimdi ise burayı terk edip, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında, Kova burcuna girecek. Bu geçiş de özgürlük, bağımsızlık isteyen, teknolojiye ilgi duyan, insani yardım konularını daha çok öne çıkaran enerjiye dönüşecek. Bizler de bireysel hayatlarımızda 15 yıldır uğraştığımız, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak için çabaladığımız şeyleri geride bırakıp, unumu eledim eleğimi astım diyerek hayatımda farklı şeyler peşinde koşacağız. 21 Ocağa kadar zor zamanlar yaşayabiliriz.

Yay burcu 2024 yılı Ocak ayı burç yorumu

Sevgili yaylar ve yükselen yaylar, 21 ocağa kadar pluto’nun oğlak burcundan çıkmasıyla birlikte hayatınızda önemli bir değişim süreci başlayacak. Bu süreçte, tüm deneyimlerinizi bir bütün halinde gözden geçirmeniz gerekiyor. 11 ocakta oğlak burcunda oluşacak yeni ay da bu değişimi destekleyecek.

Finansal durumunuz

21 ocağa kadar finansal konularda tedbirli olmanızda yarar var. Gelir ve gider dengenizi iyi ayarlamanız, bütçenizi planlamanız ve gereksiz harcamalardan uzak durmanız gerekiyor. Mevcut işinizde veya gelir kaynağınızda bazı problemler veya değişiklikler olabilir. Bu durumda, yeni fırsatlar bulmaktan veya kendi yeteneklerinizi değerlendirmekten korkmayın. 21 ocaktan sonra, teknoloji alanında veya fikirlerinizi aktarabileceğiniz alanlarda para kazanma imkanınız artacak.

Aşk hayatınız

Aşk hayatınızda ise büyük bir sorun veya kriz olmayacak. Ancak, finansal konuların ilişkinize etkisi olabilir. Bu nedenle, partnerinizle iletişiminizi kuvvetli tutmanız ve parasal konularda anlayışlı olmanız önemli. 19-20 ocak tarihlerinde Merkür ve Jüpiter arasındaki olumlu açı, ilişkinizde yeni bir sayfa açmanıza veya mevcut sorunları aşmanıza yardımcı olabilir.

Sevgili yay burçları, 2024 yılının ocak ayında hayatınızda yeni başlangıçlar yapmaya hazır olun. Kendinize güvenin ve değişime açık olun. Sevgiler.