Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında Terazi burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Terazi burçları, 21 Ocak’a kadar hayatınızda önemli kararlar alacaksınız. Aile, ev ve aşk hayatınızda dönüşüm yaşayacaksınız. Plüton’un burç değiştirmesiyle özgürlük ve bağımsızlık arayacaksınız

Yayın Tarihi: 10.01.2024 20:34
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 20:34

15-21 Ocak haftasında Terazi burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir: 15-21 Ocak Burç Yorumları

11 Ocak’ta yeni bir ayın başlangıcını yapıyoruz. 21 Ocağa dek Plüton Oğlak burcundan ayrılacak. Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüton’un Oğlak burcuna son bir ziyareti daha olacak. Bu ziyaret, terk ettiği burçların meselelerini tamamen kapatmak için daha sert enerjiler getirecek. Plüton toplumsal konuları Kolektif enerjiyi temsil eder. Kişisel hayatlarımızda da uzun zamandır, 2008 yılından bu yana, 14 yıllık meseleleri, halletmeye çalıştığımız konuları sonlandırma evresindeyiz. Plüton bizi güçlendiren, hırslandıran, çalıştıran, istediği şeyleri elde etmemizi sağlayan bir gezegen. Bu süreçte Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu kariyerle, finansal planlamayla toplumda bir yer edinmekle güçlü olmakla ilgilidir. Şimdi ise burayı terk edip, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında, Kova burcuna giriyor. Bu geçiş de özgürlük, bağımsızlık isteyen, teknolojiye ilgi duyan, insani yardım konularını daha çok öne çıkaran enerjiye dönüşecek. Bizler de kişisel hayatlarımızda 15 yıldır uğraştığımız, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak için çabaladığımız şeyleri bir kenara bırakıp, unumu eledim eleğimi astım diyerek hayatımda farklı şeyler peşinde koşacağız. 21 Ocağa kadar zor zamanlar yaşayabiliriz.

Terazi Burcu Ocak 2024 Yorumu

Terazi burcu ve yükseleni Terazi olanlar, hayatınızda çok önemli bir döneme giriyorsunuz. 21 Ocak’a kadar devam edecek olan bu dönemde, Plüton Oğlak burcundan çıkıyor. Bu da sizin için iki önemli soruyu gündeme taşıyor: Ben nereye gidiyorum? Ne yapmak istiyorum?

Aile ve Ev Hayatı

Bu sorular, aile ve ev hayatınızla ilgili konularla yakından bağlantılı. Artık sizi zorlayan, yoran ve sorumluluk altına alan bazı durumları değiştirmek, bitirmek veya yenilemek istiyorsunuz. Belki evinizi değiştirmek, belki evin yükünü paylaşmak, belki de aile içindeki bazı kararlara dahil olmak istiyorsunuz. Belki de çocukluktan gençliğe geçişinizi tamamlamak ve hayatınızın kontrolünü elinize almak istiyorsunuz. Belki de kardeşlerinizle bazı konularda uzlaşmak ve paylaşmak istiyorsunuz. Kısacası, aile ve ev hayatınızda bir dönüşüm gerçekleştireceksiniz. Bu dönüşümün en önemli adımları 11 Ocak civarında gerçekleşecek. Parasal konular, aile ilişkileri, evle ilgili kararlar bu tarihte belirginleşecek. 21 Ocak’a kadar da bu kararları hayata geçirmek için uğraşacaksınız. 19 ve 20 Ocak biraz zorlayıcı olabilir, baskı duyabilirsiniz. Ama 21 Ocak’tan sonra artık her şey daha net ve kolay olacak.

Aşk Hayatı

Aşk hayatınızda da önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Eğer zorlu bir evliliğiniz veya ilişkiniz varsa, kendinize ve karşınızdakine daha net ve dürüst olmalısınız. Kendinizden ve isteklerinizden ödün vermemelisiniz. Size fayda sağlayacak ve mutlu edecek kararlar alarak ilerlemelisiniz. Bu dönemde, ilişkinizdeki sorunları çözmek veya bitirmek için daha net kararlar alabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bu dönemde kendinize ve hayatınıza odaklanmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmeli ve yeni bir aşka hazır olmalısınız. Bu dönemde, hayatınıza girecek yeni biriyle tanışabilir veya mevcut bir arkadaşlığınızı aşka dönüştürebilirsiniz. Terazi burçları, bu dönemde aşk hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz.