Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında Kova burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Kova burcu, 2024 Ocak ayında hayatında yeni bir sayfa açıyor. Plüton, burcuna giriyor ve onu güçlü, yenilikçi, lider yapıyor. Ancak, bu değişim kolay olmayacak. Plüton, onu zorlayacak, test edecek, dönüştürecek. Kova burcu, hayatın akışına uyum sağlamalı, esnek olmalı, değişime açık olmalı. Hayat, onu daha iyi bir versiyonuna ulaştırmak için çalışıyor.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 21:11
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 21:11

15-21 Ocak haftasında Kova burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir: 15-21 Ocak Burç Yorumları

11 Ocak’ta yeni bir ayın başlangıcına tanık olacağız. 21 Ocak’a kadar Plüton, Oğlak burcunu terk edip Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüton’un Oğlak burcuna son bir ziyareti daha olacak. Bu ziyaret, Plüton’un ayrıldığı burçlarda tamamlanması gereken konuları daha net ortaya koyacak. Plüton, toplumsal olayları ve kolektif enerjiyi temsil eden bir gezegen. Bireysel hayatlarımızda da 2008 yılından beri, 14 yıldır üzerinde çalıştığımız konuları sonlandırmak üzereyiz. Plüton, bizi güçlendiren, hırslandıran, motive eden, istediklerimizi elde etmemizi sağlayan bir gezegen. Bu süreçte Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu, kariyer, finansal planlama, toplumda konum edinme, güçlü olma gibi konularla ilgilidir. Şimdi ise Plüton, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında, Oğlak burcunu bırakıp Kova burcuna girecek. Bu değişim, özgürlük, bağımsızlık, teknoloji, insani yardım gibi konuları daha çok ön plana çıkaracak. Bizler de bireysel hayatlarımızda 15 yıldır uğraştığımız, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak gibi şeyleri geride bırakıp, yeni arayışlara gireceğiz. 21 Ocak’a kadar zorlayıcı zamanlar yaşayabiliriz.

Kova Burcu 15-21 Ocak Ayı Yorumu

Sevgili Kovalar, güneş ve yükselen Kovalar, 21 Ocak’a kadar olan süreçte hayatınızda büyük değişimler olacak. Bu değişimlerin sebebi, Plüton’un 12. evinizden çıkıp burcunuza girmesi. Plüton, bir burçtan ayrılırken daha etkili olur. Bu yüzden siz de hem kendiniz hem de çevreniz için zor bir dönemden geçiyorsunuz.

Plüton’un 12. Evden Çıkışı

Plüton, 12. evinizdeyken, kontrolünüz dışında kalan durumlar, kayıplar, krizler, korkular, maneviyat, yurt dışı, hizmet sektörü gibi konularla uğraşmanız gerekti. Bu konularda bazı dersler çıkardınız ve kendinizi geliştirdiniz. Şimdi ise, 11 Ocak’ta 12. evinizde oluşan yeni ay ile birlikte, bu konuları arkada bırakmaya ve yeni bir sayfa açmaya hazırsınız. İç huzurunuz, ihtiyaçlarınız, bakış açınız, adımlarınız ile ilgili daha net kararlar veriyorsunuz. Kendinize olan güveniniz yükseliyor.

Plüton’un Kova Burcuna Girişi

Plüton, 21 Ocak’ta sabahın erken saatlerinde burcunuza girecek. Bu, sizin için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Plüton, burcunuzda uzun yıllar kalacak ve hayatınızda köklü değişimlere yol açacak. Bu değişimler, öncelikle kişiliğiniz, görünümünüz, karakteriniz, hedefleriniz, ilişkileriniz, aşk hayatınız, sağlığınız, kariyeriniz gibi konularda olacak. Plüton, sizi daha güçlü, daha kararlı, daha tutkulu, daha yenilikçi, daha özgün, daha lider yapacak. Ancak, bu değişimler kolay olmayacak. Plüton, sizi zorlayacak, test edecek, dönüştürecek. Eski alışkanlıklarınızdan, bağımlılıklarınızdan, korkularınızdan, engellerinizden kurtulmanız gerekecek. Hayatınızda size yarar sağlamayan, sizi yoran, sınırlayan, engelleyen her şeyi terk etmeniz gerekecek. Bu süreçte, bazı ani sürprizler, kayıplar, krizler yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, hayatın akışına uyum sağlamalı, esnek olmalı, değişime açık olmalısınız. Unutmayın, her şey sizin iyiliğiniz için oluyor. Hayat, sizi daha iyi bir versiyonunuza ulaştırmak için sizi dönüştürüyor.

Sevgili Kovalar, 2024 Ocak ayı sizin için hayatınızda yeni bir sayfa açacağınız bir ay olacak. Plüton’un burcunuza girmesi ile birlikte, kendinizi ve hayatınızı değiştirmeye başlayacaksınız. Bu süreçte, zorluklardan korkmayın, fırsatları değerlendirin, kendinize güvenin, hayallerinizi gerçekleştirin. Hayatınızda olacak her şeyde bir hayır olduğunu unutmayın. Size mutlu, başarılı, sağlıklı, huzurlu bir ay diliyorum.