Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

15-21 Ocak haftasında Başak burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Başak burcu ve yükselen başaklar, önümüzdeki günlerde Plüton’un oğlak burcundan çıkışıyla hayatınızda önemli değişimler yaşayacaksınız. Mutluluk, neşe, keyif, hobi, çocuk, aşk, flört gibi konularda yeni bir bakış açısı kazanacak, krizlerle başa çıkacak, fırsatları değerlendirecek ve net kararlar alacaksınız.

Yayın Tarihi: 10.01.2024 20:22
Güncelleme Tarihi: 10.01.2024 20:22

15-21 Ocak haftasında Başak burcunu neler bekliyor? İşte cevabı!

Duygu Demir: 15-21 Ocak burç yorumları

11 Ocak'ta yeni bir ayın başlangıcını yapıyoruz. 21 Ocağa kadar Plüton Oğlak burcundan ayrılacak. Kova burcuna geçecek. Bu yılın sonunda Plüton'un Oğlak burcuna son bir ziyareti daha olacak. Bu ziyaret, Plüton'un bıraktığı burçlardaki konuları tamamlamak için daha yoğun enerjiler getirecek. Plüton, toplumun ilgilendiği konuları ve Kolektif enerjiyi temsil eder. Kişisel hayatlarımızda da, 2008 yılından beri, 14 yıldır üzerinde çalıştığımız konuları ve temaları sonlandırmak üzereyiz. Plüton, bizi güçlendiren, hırslandıran, motive eden, istediklerimizi elde etmemizi sağlayan bir gezegen. Bu süre zarfında Oğlak burcunda hareket ediyordu. Oğlak burcu, kariyer, finansal planlama, toplumdaki konum ve güç ile ilgilidir. Şimdi ise, 21 Ocak sabahı saat 3 civarında, Oğlak burcunu bırakıp, Kova burcuna girecek. Bu değişim, özgürlük ve bağımsızlık peşinde koşan, teknolojiye ilgi duyan, insani yardım konularını öne çıkaran bir enerjiye dönüşecek. Biz de kişisel hayatlarımızda, 15 yıldır uğraştığımız, bir düzen kurmak, para kazanmak, hiyerarşide yer almak gibi şeyleri geride bırakıp, unumu eledim eleğimi astım diyerek hayatımızda yeni şeyler aramaya başlayacağız. 21 Ocağa kadar zor zamanlar yaşayabiliriz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar İçin 21 Ocak’a Kadar Astroloji Yorumu

Başak burcu ve yükselen başaklar, önümüzdeki günlerde önemli bir değişim sürecine giriyorsunuz. Plüton, oğlak burcunu terk ediyor ve sizin beşinci evinize etki ediyor. Bu, hayatınızda bazı bitişler, sonlanmalar ve tamamlanmalar anlamına geliyor. Bu süreçte, mutluluk, neşe, keyif, hobi, çocuk, aşk, flört gibi konularda zorlanabilir, krizler yaşayabilir veya kararlar alabilirsiniz. Ayrıca, spekülatif yatırımlar, borsa, finansal riskler gibi alanlarda da dikkatli olmanız gerekiyor.

Beşinci Evinizde Plüton’un Etkileri

Plüton, beşinci evinizde dönüşüm, yenilenme, güç, kontrol, tutku, cinsellik, ölüm ve yeniden doğum gibi temaları getiriyor. Bu, sizin hayattan keyif almanızı, mutlu olmanızı, eğlenmenizi sağlayan şeylerin değiştiğini veya değişmesi gerektiğini gösteriyor. Hobileriniz, ilgi alanlarınız, yaratıcılığınız, sanatsal yetenekleriniz bu süreçte etkilenebilir. Kendinizi ifade etme biçiminiz, bakış açınız, hayata karşı tutumunuz değişebilir veya gelişebilir.

Beşinci eviniz aynı zamanda çocuklarla ilgili bir evdir. Eğer çocuğunuz varsa, onun hayatında veya sizinle olan ilişkisinde bazı zorluklar, sorunlar, krizler olabilir. Çocuğunuzun sağlığı, eğitimi, geleceği, davranışları gibi konularda endişelenmeniz gerekebilir. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bu konuda da karşılaştığınız engeller, zorluklar, kararsızlıklar olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyip istemediğinize, bunun için ne kadar hazır olduğunuza dair netleşmeniz gerekebilir.

Beşinci eviniz ayrıca aşk, flört, cinsellik, romantizm gibi konularla da ilgilidir. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu ilişkide bazı dönüşümler, değişimler, bitişler, başlangıçlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde güç dengesi, kontrol, tutku, cinsellik gibi konular ön plana çıkabilir. İlişkinizi canlı tutmak, daha mutlu olmak, daha fazla keyif almak için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşk hayatınızda da bazı değişiklikler, fırsatlar, krizler olabilir. Aşk, flört, cinsellik gibi konulara ilginiz azalabilir veya artabilir. Ne istediğinizi, nasıl bir ilişki yaşamak istediğinizi netleştirmeniz gerekebilir.

19 ve 20 Ocak’ta Neler Olacak?

19 ve 20 Ocak tarihlerinde, Plüton’un oğlak burcundan çıkışı daha belirgin hale gelecek. Bu tarihlerde, hayatınızda bazı krizli bitişler, sonlanmalar, tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bu, sizin için zorlayıcı, stresli, üzücü olabilir. Ancak, aynı zamanda, Merkür ve Jüpiter arasında olumlu bir üçgen açı olacak. Bu da, size bir fırsat, bir şans, bir kazanç getirebilir. Bu fırsatı değerlendirmek için cesur, atak, iyimser olmanız gerekebilir.

11 Ocak’ta Yeni Ay

11 Ocak’ta, oğlak burcunda yeni bir ay gerçekleşecek. Bu yeni ay, sizin için bir dönüm noktası olabilir. Bu tarihte, hayatınızda bazı net kararlar alabilir, yeni başlangıçlar yapabilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Bu kararlar, finansal konularla da ilgili olabilir. Örneğin, çocuk sahibi olmak istiyorsanız, bunun için gereken maddi koşulları sağlamak, bütçenizi planlamak, harcamalarınızı dengelemek gibi konularda adımlar atabilirsiniz.

Sevgili başaklar ve yükselen başaklar, önümüzdeki dönemde hayatınızda önemli değişimler yaşayacaksınız. Bu değişimler, sizin mutluluk, neşe, keyif, hobi, çocuk, aşk, flört gibi konularda yeni bir bakış açısı kazanmanızı sağlayacak. Bu süreçte, kendinize ve sizi mutlu eden şeylere odaklanmaya çalışın. Hayatın akışına güvenin ve sizi zorlayan her türlü durumdan kurtulmaya çalışın. Hepinize sevgiler.