Zonguldak'ta Eğitim Faaliyetlerine Ara Verildi
Zonguldak'ta, yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle 24 Şubat Pazartesi günü eğitim faaliyetlerine ara verildiği bildirildi. Zonguldak Valiliği'nden yapılan açıklamada, güvenlik önlemleri çerçevesinde, resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının, özel kreşlerin, gündüz bakımevlerinin, çocuk kulüplerinin ve rehabilitasyon merkezlerinin bir gün süreyle kapatılacağı belirtildi.
Açıklamada, ayrıca il düzeyinde planlanan tüm hizmet içi eğitim ve e-sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek e-sınav faaliyetlerine de aynı tarihte ara verileceği kaydedildi. Kreş ve anaokuluna çocuğu devam eden kadın personel ile malul, engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılacağı da açıklandı.
Bartın Üniversitesi'nde de Eğitime Ara
Bartın Üniversitesi, Zonguldak'taki gibi, kentteki kar yağışı nedeniyle 24 Şubat Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitim-öğretim faaliyetlerinin durdurulacağı ifade edildi.