Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ziraat Bankası 1.000 TL para iade kampanyasında son demler!

Ziraat Bankası, Vestel ile yaptığı anlaşma kapsamında bin lira geri ödeme yapacak

Yayın Tarihi: 20.12.2023 11:50
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 11:50

Ziraat Bankası 1.000 TL para iade kampanyasında son demler!

Hayat koşulları vatandaşı bankaya itiyor. Maaşları ihtiyaçlarına anca yeten vatandaş ekstra çıkan durumlar için, maaşı ihtiyacını karşılayamayan vatandaş ise ihtiyacını karşılayabilmek için kendisine sağlanan desteklere yöneliyor. Dar gelirli vatandaş devlet tarafından sağlanan desteklerden faydalanabilirken, asgari ücret ve üzeri maaş alan birey ise bankalar tarafından sunulan kredi kampanyalarına istinaden geri ödemesiz olarak ödeme verilen kampanyaları yakından takip ediyor. Alışveriş yapılması karşılığında sunulan ek ödemeler ya da hizmet satın alınması durumunda ödenen çok sayıda kampanya yer alıyor. Bankalar zaman zaman markalarla da anlaşmalı olarak çalışmalar sergiliyor.

Bir anlaşma haberi de Ziraat Bankası tarafından duyurulmuş bulunuyor. Aslında bir süredir devam eden ve Aralık ayının bitmesine yakın tekrar gündeme çıkan Ziraat Bankası 1.000 TL hediye lira kampanyası süre geliyor. Ziraat Bankası, Vestel ile yaptığı anlaşma kapsamında bin lira geri ödeme yapacağını belirtmiş bulunuyor.

tl

ZİRAAT BANKASI 1.000 TL KAMPANYASI

Ziraat Bankası bankamatik kartı bulunan müşterisine şartları sağlaması durumunda bin lira ödeme yapacağını açıklamış bulunuyor. Aralık ayının sonuna kadar başvurusunu yapan ve belirtilen koşulları sağlayan müşteri bankanın kampanyasından bin lira geri ödeme almaya hak kazanacak.

ZİRAAT BANKASI VESTEL ANLAŞMASI

Ziraat Bankası ve Vestel işbirliği ile başlatılan kampanya kapsamında Vestel internet sitesinden ya da mağazalardan yapılacak olan her 10.000 TL alışverişe 1.000 TL geri ödeme yapılacağı belirtilmiş bulunuyor.

SON 11 GÜN

Kasım ayı ortasında başlayan kampanya 31 Aralık tarihinde son bulacak iken alışverişin sadece peşin değil taksitli alışverişlerde de geçerli olduğu belirtilmiş bulunuyor.

Ziraat Bankası ve Vestel ortaklığında başlatılan kampanyaya başvuruda bulunabilmek için Ziraat Bankası iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Bankkart mobil uygulaması ile kampanyaya dahil olabileceğiniz gibi SMS yoluyla da kolaylıkla işlemi tamamlayabilirsiniz. Sms ile başvuru tercih yapmak isteyen müşteri büyük harflerle VESTEL yazarak 47-57'ye mesaj göndermeleri yeterli olmaktadır.

Ancak banka tarafından belirtilen şartlar arasında yapılan harcamanın POS cihazları üzerinden tamamlanması gerektiği bildirilmiştir. Banka tarafından açıklanan bütün şartları sağlayan müşteri, belirtilen tarih aralıklarında 1000 TL para iadesi geri alacaktır. Her müşteri bu kampanyadan sadece bir kere faydalanma hakkına sahip iken katılımlar 31 Aralık tarihine kadar devam edecektir. Hak kazanılan bin TL para iadesi Bankkart tarafından yapılacak bir sonraki alışverişlerde nakit olarak kullanılabilecektir