DOLAR
42,73 -0,03%
EURO
50,18 0,02%
ALTIN
5.941,81 0,31%
BITCOIN
3.730.213,75 -1,41%

Yüreğir Belediyesi amatör spor kulüplerine 1 milyon TL nakdi destek sağladı

Yüreğir Belediyesi, amatör spor kulüplerine yönelik düzenlediği programda toplam 1 milyon TL tutarında nakdi destek verdi; törene başkanlar, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.

Yayın Tarihi: 18.12.2025 12:57
Güncelleme Tarihi: 18.12.2025 12:57

Yüreğir Belediyesi amatör spor kulüplerine 1 milyon TL nakdi destek sağladı

Yüreğir Belediyesi amatör spor kulüplerine 1 milyon TL nakdi destek sağladı

Tören Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi

Adana'nın Yüreğir Belediyesi, ilçe genelinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yönelik nakdi destek programı düzenledi. Tören Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Programa Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan, amatör spor kulüplerinin yöneticileri, sporcular ve antrenörler katıldı.

Programda konuşan ASKF Başkanı Ahmet Bozan, amatör spora verdiği desteklerden dolayı Ali Demirçalı'ya teşekkür ederek, bu katkıların sporun tabana yayılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Konuşmanın ardından Başkan Bozan, Demirçalı'ya bir teşekkür çiçeği takdim etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ise amatör sporun ve gençlerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Amatör spor kulüplerimize verdiğimiz destekler artarak devam edecek. Yılda iki defa olmak üzere benzer nakdi katkıları sürdürmeyi planlıyoruz" dedi.

Program kapsamında, toplam 1 milyon TL tutarındaki temsili çek, törene katılan amatör spor kulüplerinin yöneticilerine takdim edildi.

Belediyenin bu tür düzenli nakdi destek girişimleri, amatör kulüplerin faaliyetlerini sürdürebilmesi ve sporun tabana yayılması açısından önemli bir kaynak oluşturuyor.

YÜREĞİR BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDE FAALİYET GÖSTEREN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YÖNELİK NAKDİ DESTEK...

YÜREĞİR BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDE FAALİYET GÖSTEREN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YÖNELİK NAKDİ DESTEK PROGRAMI DÜZENLEDİ.

YÜREĞİR BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDE FAALİYET GÖSTEREN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YÖNELİK NAKDİ DESTEK...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!