Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Küçüksümbüller Mahallesi'ni ziyaret etti
Saha incelemesi ve doğrudan iletişim
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yuntdağı bölgesinde yer alan kırsal Küçüksümbüller Mahallesi'ni ziyaret ederek mahallede devam eden ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.
Ziyaret sırasında Başkan Balaban'a Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan ile Küçüksümbüller Mahalle Muhtarı Fahri Nayır eşlik etti. Heyet, mahalle sakinleriyle buluşarak vatandaşların talep, öneri ve beklentilerini dinledi.
Yerinde tespit ve doğrudan iletişim, belediye hizmetlerinin önceliklendirilmesi ve uygulama süreçlerinin halkın beklentilerine uygun şekilde şekillendirilmesi açısından önem taşıyor. Başkan Balaban, mahalledeki ihtiyaçların belirlenmesi ve planlanan çalışmaların halkla paylaşılması amacıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Balaban, Küçüksümbüller Mahallesi'nde planlanan çalışmalarla ilgili incelemelerini sürdürdü ve saha gözlemlerinin hizmet kalitesine katkı sağladığını kaydetti.
YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN, YUNTDAĞI BÖLGESİNDE YER ALAN KÜÇÜKSÜMBÜLLER MAHALLESİ’Nİ ZİYARET EDEREK MAHALLEDE DEVAM EDEN VE PLANLANAN ÇALIŞMALARLA İLGİLİ YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.