Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,32 -0,61%
EURO
34,67 -0,52%
ALTIN
2.401,44 -0,38%

YouTube Music üzerinden şarkı indirmek artık mümkün

Google'ın müzik platformu YouTube Music, kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmek için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. İşte detaylar...

Yayın Tarihi: 01.04.2024 17:38
Güncelleme Tarihi: 01.04.2024 17:38

YouTube Music üzerinden şarkı indirmek artık mümkün

Google'ın rakipleri Spotify ve Apple Music ile rekabet edebilmek için geliştirdiği YouTube Music platformu yeniliklere devam ediyor. Son birkaç haftadır kullanıcılara yapay zeka destekli şarkı arama özelliği sunan hizmet, şimdi de web sitesinden şarkı indirme özelliğiyle kullanıcı deneyimini daha da geliştiriyor. Detaylar haberimizde...

kargo

YOUTUBE MUSİC ARTIK WEB SİTESİNDEN MÜZİK İNDİRMENİZE İZİN VERECEK

Google'ın popüler müzik platformu YouTube Music, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor Artık platformun kullanıcıları, masaüstü sitesinden şarkı ve çalma listeleri indirebilecek.

Google'ın Spotify ve Apple Music ile rekabet edebilmek için geliştirdiği YouTube Music platformu, birçok yeni özellik eklemeye devam ediyor. Son haftalarda yapay zekâ destekli şarkı arama özelliğine kavuşan hizmet, artık web sitesinden şarkı indirme özelliğini de içeriyor.

WİNDOWS VE MAC KULLANICILARI ARTIK YOUTUBE MUSİC ÜZERİNDEN ŞARKI İNDİREBİLECEK

Uzun yıllardır hayatımızın bir parçası olan YouTube Music'in maalesef Windows, Linux ve macOS işletim sistemleri için native uygulaması bulunmuyor. Google bu platformlara yerel destek sağlamasa da YouTube Music web sitesine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda bazı kullanıcıların kullanımına sunulan ve siteden müzik indirmelerine olanak sağlayan özellik, daha fazla kullanıcıya dağıtılmaya başlandı. Bu özellik önümüzdeki haftalarda ücretli kullanıcıların kullanımına sunulacak.

Bu özellik sayesinde Windows, macOS ve Linux gibi işletim sistemlerini kullanan kullanıcılar, YouTube Music web sitesini ziyaret ederek diledikleri şarkı, albüm ve oynatma listelerini indirebilecek. İndirilen şarkılara, İnternet erişiminiz olmadığında YouTube Music sitesinden de erişebilirsiniz. YouTube Music'in aynı anda en fazla 10 farklı cihaza indirmenize izin verdiğini ve indirilen şarkıların 30 gün sonra otomatik olarak kaybolduğunu unutmayın.